Kajem se, zarađivala sam na tuđoj nesreći

Sve brži način života ostavlja malo vremena za pronalazak pravog partnera, zbog čega mnogi posežu za mobitelima kako bi putem SMS-a našli srodnu dušu.

1.2.2010.
8:56
VOYO logo

Sandra (50), administrativna radnica i majka dvoje djece, ispričala je za Večernji list kako je zbog pomanjkanja financijskih sredstava pristala sudjelovati u klasičnoj SMS-prijevari.

Nekoliko mjeseci radila je na SMS-chatu za odrasle. Nakon redovitog posla do ponoći bi se dopisivala s usamljenim ljudima, među kojima je bilo i dosta perverznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imala je nekoliko profila, zbog čega je morala voditi evidenciju kako se ni bi zabunila prilikom dopisivanja, a zarada od 4000 kuna mjesečno nije joj bila nikakva nadoknada za grižnju savjesti.

Za Večernjak je ispričala kako su pojedinci, u nadi da su pronašli srodnu dušu, potrošili cijelo bogatstvo – izmjenjivala bi poruke i s 15 osoba istodobno, te bi se do kraja dana nakupilo i do 200 SMS-ova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U par mjeseci rada na SMS-chatu susrela se s vrlo nastranim ponudama i željama. Jedan muškarac je volio robinje, dok je jedan drugi tražio gospodara koji će ga rezati i silovati bejzbol-palicom.

Kontakt s poslodavcima obavljala je preko pošte ili putem telefona, a novac joj je sjedao na račun bez ikakvog ugovora. Šefice je srela samo jednom i tada su joj ponudile da im se pridruži u piramidalnom krugu. Ponudu je odbila i nakon toga je svaka suradnja završila, te je ujedno i ona postala žrtva prijevare jer joj nije isplaćen ostatak novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201001130109006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo