Hrvati narod velikog srca / Kad vlast zaboravi, narod se sjeti pomoći: za uništeni vukovarski vodotoranj prikupljeno preko milijun kuna!

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Kad se ogluše oni koji imaju novca, tu su 'obični' ljudi, Hrvati velikog srca koji će za svoj narod i svoju domovinu napraviti što treba. Tako su sudjelovali i u humanitarnoj akciji 'Svi za Vukovar'

16.5.2016.
18:15
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Milijun i gotovo  200.000 kuna - novac je koji su Hrvati donirali za svoj Vukovar! Simbol grada, ratom uništeni vodotoranj, ipak će se obnoviti jer kad vlast zaboravi, narod sjeti pomoći. 

"Svima je vjerojatno prošlo kroz glavu. Čovječe, kako se nismo prije toga sjetili?! Vodotoranj je tamo takav kakav je, ne smije se renovirati, a opet mora imati neku svrhu i kad se ideja prezentirala bilo mi je super, super", priznala nam je IvanaVrdoljak Vanna, pjevačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila sam mala kad je sve to bilo, ali sjećam se, Vukovar je najupečatljiviji ožiljak rata koji je iza nas, prije puno godina, ali evo još uvijek radimo na tim posljedicama", kazala je Nataša Janjić, glumica.

"Ne postoji riječ kojom bi se do kraja mogli pokloniti  svemu što je grad prošao i stanovnici", dodala je Mia Begović, glumica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo