Kad ja onome mome blokiran moju središnjicu...

Znan da san rekla da ovi put neću spominjat seks, ali ne mogu odolit kad me ono blokiranje središnjice HDZ-a podsjetilo na ono kad ja onome mome blokiran moju središnjicu. On to puno teže podnosi.

1.11.2011.
12:20
VOYO logo

Rekli su mi neki judi da ja sad ka ozbijna kolumnistica više ne bi tribala pisat od muškima i ženskima i onin šporkarijama od seksa nego o politiki, ka i svi normalni kolumnisti. Tako san eto odlučila koncentrirat se na, kako se ono reče, aktualna događanja na političkoj sceni.

Evo jučer je HTV cili dan objavljiva vijest dana od blokadi HDZ-ove imovine ponavljajući ka mantru kako je tu vijest prvi prinija baš HTV, tako da je bilo jasno da vijest dana nije vijest dana nego je vijest dana činjenica da je HTV prvi prinija vijest dana. Narafski da su svi živnili, konpletno pučanstvo i svi mediji, reka bi čovik da se svira državna himna kako smo svi skočili na noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospoja pridsidnica i novinari

Novinari su na primjer lipo i pošteno radeć' svoj posal pridsidnici stranke postavili par novinarskih pitanja, na šta in je ona odbrusila "Idite i radite svoj posao". Dobro in nije rekla "Idite i množite se". E sad, ja san bila uvjerena da novinari to i rade. Mislin, ne to množenje, nego svoj posal, samim time šta postavjaju pitanja gospoji pridsidnici, ali očito dotična tu profesiju doživjava ajmo reć na neki svoj skroz osebujan način. Ko zna šta ona misli da bi novinari tribali radit? Možda ić okolo popravljat vodokotliće po kućama? Ili, ako in je već do postavljanja pitanja, šta su koju gospu nju uvatili ispitivat? Da su pravi profesijonalci, znali bi da se pitanja o svemu šta ima veze sa HDZ-om ne postavljaju pridsidnici HDZ-a nego, štajaznan, Hrvatskon hidrometeorološkon zavodu.

Popustin jer nisan pravna nego fizička osoba

Znan da san rekla da ovi put neću spominjat seks, ali ne mogu odolit kad me ono blokiranje središnjice HDZ-a podsjetilo na ono kad ja onome mome blokiran moju središnjicu. Mogu van reć da na prvi pogled on to puno teže podnosi nego šta hadezeovci podnosu blokadu svoje središnjice. I, ka šta se sad svi pitaju oće li hadezeovci moć baren imat oni egzistecioni minimum, tojest oće li in bar bit dozvoljeno korištenje prostorija središnjice, tako se i ovi moj svaki put pokuša snać uvjeravajuć me da njemu ne triba cila središnjica nego da bi samo malo koristija neke prostorije. Šta ću, onda popustin, jerbo ja za razliku od hadezeja nisan pravna nego fizička osoba a pogotovo po nekin dilovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svin ovin aktualnin događanjima na Hrvatckoj političkoj sceni meni je najzanimljivije pratit analize stručnjaka za "govor tijela". Evo, kad je Sanader uletija sa onin šćapon u sudnicu, šta je to nama govorilo?

Hrvatcko zdravstvo ipak funkcijonira

Pa, govorilo nan je da hrvatcko zdravstvo ipak funkcijonira i da nije istina da triba puno čekat dok čovik dođe do nekog ortopedskog pomagala. Kad nekome neko pomagalo baš ono stvarno zatriba, hrvatcko zdravstvo promptno reagira i čovik dođe do šćapa dok si reka Šeks. Tako san ja to bila svatila, međutin oni stručnjaci govoru skroz druge stvari. Ako je na primjer prikrižija ruke na prsima, kažu da je to odlučni i agresivni stav. Ako je skupija ruke, onda se to ka malo boji. Ako je izvrnija dlanove prema doli, to ukazuje na ...nešto doli valjda, zaboravila san. A ako je otvorija dlanove, e pa, meni to recimo govori o tome kako se uopće tu i naša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onda san, poučena tim analizama stručnjaka, poslin promatrala sučeljavanje Bandića i Keruma na televiziji i pokušala odgonetnit šta po tome govoru tila Kerum u stvari misli. Kako cilo vrime nije takorekuć mrdnija niti jednin ekstremiteton, zakjučila san da ne misli.

Kerum se pokušava sitit šta su mu ono pijarovci rekli

Doduše, kad su mu postavili pitanje je li je "za" ili "protiv" EU, on je malo zakovrnija očima prema ulivo, iz čega san zakjučila da se pokušava sitit šta su mu ono pijarovci rekli da triba odgovorit na to pitanje i učinilo mi se da se bidan svon snagon koncentrira da ne bi sve pomiša i krivo odgovorija, na primjer na pitanje o EU sa "ne" a na pitanje o istospolnin brakovima sa "da".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ovi koji analiziraju to šta nečije tilo govori tribali bi pripazit jer je Sanader reka da će tužit ove šta govoru da izbjegava suđenje i dovodu u pitanje istinitost njegovog zdravstvenog stanja. Zato ja neću iznosit više nikakvo mišljenje od tomen slučaju nego ću se vratit na moje privatne sfere. Sitila san se jednoga strica od babine matere pa njenog ujca ćaće, šta je svaki put, kad je u kući bila neka fešta i stol pun dobrih komada, on doskakuta do stola ka balerina iz Labuđeg jezera, ali čin je tribalo nešto radit, on najeanput eto ti ga s nekin šćapon šepesa i u svakome osim u onima koji su ga znali je izaziva čistu samilost.

Šporkarije na pameti

A sad moran ić ća, jerbo oni moj već po ure svojin govoron tila intezivno ukazuje na to da bi bilo lipo od mene da odblokiran moju središnjicu. Šta oće reć da su mu na pameti šporkarije, jer za to središnjice i služe, za šporka posla. A od tim stvarima, zna se, više ne pišen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo