surova hrvatska stvarnost / 'Jutros sam se probudila s 30 kuna. Dala sam djeci za školu i ostalo mi je pet kuna’

Image
Foto: Šibenski portal

Šibenski agenti dobrote svakodnevno zaprimaju tužne poruke, a one posebice dolaze do izražaja u ovo blagdansko doba

9.12.2018.
18:12
Šibenski portal
VOYO logo

"Drage moje cure, jutros sam se probudila s 30 kuna, jednoj sam dala 15 kuna za predstavu, jednoj deset kuna za marendu, ostalo mi je pet kuna", poruka je koja su u šibenski Agenti dobrote primili u inbox.

"Da, puno ih je koji tako žive, skromno i ponizno u svojih par kvadrata i baš maloprije komentiramo kako je najtužnije od svega što posljednje nade polažu u nas četiri koje ni same nikada ne znamo hoćemo li uspjeti, ali uz Vašu i Božju pomoć uspije svaki put", poručila je ekipa šibenskih Agenata, piše Šibenski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj Božić imaju dosta dječice čije želje žele ispuniti, a kao i inače skupljaju hranu i higijenske potrepštine kako bi svi imali pun blagdanski stol i bili mirni neko vrijeme.

Svi oni koji su u mogućnosti pomoći kako bi obitelji provele blagdane u miru i s punim blagdanskim stolom, mogu na stranicama Agenata dobrote provjeriti što je potrebno i javiti im se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od srca zahvaljujemo svim pojedincima koji nam pomažu, svim udrugama i posebna zahvala školama i vrtićima, najviše nas obraduje kada vidimo da djeca pomažu djeci", zahvalni su šibenski Agenti dobrote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo