i zagreb i slavonija / Jutro nakon nevremena otežan promet. Na istoku zatvorene ceste, u Zagrebu oštećen tramvajski vod, ne ide ni žičara

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Dvije osobe poginule su u Zagrebu tijekom nevremena dok je jedna osoba stradala u Novoj Gradiški

20.7.2023.
7:14
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Posljedice nevremena koje je u srijedu pogodilo središnju i istočnu Hrvatsku i dalje se uklanjaju, a kako je to proces koji traje jer dobar dio stabala i raznog otpada završio je na prometnicama, promet je otežan.

Kako navodi HAK, Nakon nevremena otežano se vozi na pojedinim cestama u središnjoj, sjeverozapadnoj Hrvatskoj i dijelu Slavonije. Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te na gradskim prometnicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog posljedica nevremena za sav su promet zatvorene državne ceste Vinkovci-Županja (DC55) i Lipik-Trokut (DC47).

S druge strane, promjene su i u voznom redu javnog prijevoza. ZET govori kako je u Zagrebu zastoj tramvajskog prometa preko Trga bana Josipa Jelačića zbog oštećenja gornjeg voda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tramvajske linije 11, 12, 13, 14 i 17 voze preusmjereno preko Glavnog kolodvora. Ostale linije prometuju uglavnom redovito.

U autobusnom prometu linija 102 vozi preko Pantovčaka, linija 130 skraćeno do Rušiščaka, dok linija 146 prometuje djelomično izmijenjenom trasom u zoni Prilaza baruna Filipovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žičara Sljeme danas neće biti u prometu zbog stabla koje je palo na gornju postaju i pregleda cijele trase.

POGLEDAJTE VIDEO: Zapovjednik vatrogasaca: 'Kolega je ozlijeđen prilikom rada s motornom pilom. Ovo je kao ratna situacija'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo