'PIŠAM PO TEBI' / Juričan žestoko raspalio po Peternelu: 'Ti si lijevi zgubidanski aktivist obučen u bivšeg Škorinog konjušara'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dario Juričan spočitnuo je Igoru Peternelu komentar da Ankica Lepej nije zviždačica

19.1.2022.
19:17
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Redatelj i aktivist Dario Juričan osvrnuo se na jučerašnju izjavu Igora Peternela (Domovinski pokret) koji je na dan kada je objavljeno da je umrla Ankica Lepej napisao na društvenim mrežama da ona nije zviždačica te da ne stvaramo "heroine od ljudi koji to nisu". Lepej je nazvao "bankarskom zlorabiteljicom položaja i ovlasti - parapolitičkom aktivisticom".

"Dragi moj Igore Peternel, gledam te kako po tko zna koji put presvlačiš svoju košulju i kaput u nešto što misliš da bi se narodu moglo svidjeti. Tvoj mentor Čičak je imao bolje lice – on bi skinuo gaće kad bi mu se neka čast ukazala. Svoje lice, kao paštetu si spreman nanijeti na bilo kakav kruh, pa čak i onaj koji više nitko s poda ne bi podigao", započeo je Juričan svoju objavu na Facebooku, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pišem ti jer baš čitam tvoj zluradi komentar o Ankici Lepej, nema tu nimalo ljudskosti čak ni za trženje, što si nekad znao. Nećeš nikome moći prodati priču da je Ankica Lepej otišla kao neka zgubidaska službenica i lijeva kvazizviždačica aktivistica u tamo nekoj banci. Možda jedino Kolakušiću koji, dok okuplja oporbu, tumara u bespućima naše povijesne zbiljnosti.

Image
'NIJE USPJELA POBIJEDITI KORONU' /

Umrla zviždačica Ankica Lepej: Otkrila je da Tuđman nije prijavio novac u banci

Image
'NIJE USPJELA POBIJEDITI KORONU' /

Umrla zviždačica Ankica Lepej: Otkrila je da Tuđman nije prijavio novac u banci

'Pokušaj šutanja u grobu Ankice Lepej je bijedan'

Za početak, nećeš je prodati jer si ti jedan lijevi zgubidanski aktivist obučen u bivšeg Škorinog konjušara. To što se sada presvlačiš u proizvođača zluradosti bi ti - znaš i oprostio jer se sjećam dobro i pohvaljujem te kako si meketao da se trebalo pozlatiti Milanovu čast počasnim doktoratom. Tada si zajedno sa Slobodanom Prosperovom Novakom pazio na neovisnost Sveučilišta, pa izjavljivao kako si neutralan pri dodjeli zlučasnog doktorata tada jezivom zombiju Milanu Bandiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu smrt, priznat ću ti – jednako kao i ti – ja preboliti ne mogu. Pokoj mu duši, počivao u miru naš dragi Mile!

Pokušaj šutanja u grobu Ankice Lepej kako bi se svrstao u regimentu tuđmanovskog konjušara ti je zaista bijedan. Osim što je bijedan, on je i bez pameti. Pišam po tebi", poručio je Juričan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo