JURIČAN PREIMENOVAO TRG DRAŽENA PETROVIĆA U TRG IVICE TODORIĆA: / 'Olako se zaboravlja kako je Ivica uz janjetinu stvarao Hrvatsku'

Image
Foto: Facebook/Želim biti Milan Bandić predsjednik RH

Dario Juričan je preimenovao posljednji trg u gradu prema osobi po kojoj je ranije snimio film Gazda

20.12.2019.
9:10
Facebook/Želim biti Milan Bandić predsjednik RH
VOYO logo

Redatelj i predsjednički kandidat Dario Juričan, koji se želi zvati Milan Bandić, iskoristio je posljednji dan predizborne kampanje kako bi preimenovao još jedan zagrebački trg. Tako je Trg Dražena Petrovića, popularna Cibona, postao Trg Ivice Todorića.

Naime, u Ciboninom je tornju dugo godina bilo sjedište Agrokora, a upravo je taj prostor Juričan iskoristio kako bi postavio ploču s Todorićevim imenom i opisom "lovac i mecena hrvatskih stranaka". Todorić mu je bio i inspiracija za stvaranje filma Gazda u kojem je prokazao na koji način posluje Agrokor. Sve je detaljno, uz fotografiju, opisao na facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JURIČAN PREIMENOVAO ZAGREBAČKE ULICE: /

Sada imamo Ulicu dr. Ive Sanadera, Trg hrvatskih tajkuna, ali i žrtava Uskoka...

Image
JURIČAN PREIMENOVAO ZAGREBAČKE ULICE: /

Sada imamo Ulicu dr. Ive Sanadera, Trg hrvatskih tajkuna, ali i žrtava Uskoka...

'Najveći lovac tovljenih srndaća'

"Hrvatski narode i oni drugi!

Ponosno sam danas podigao ploču s imenom Trga posvećenog mom velikom idolu, učitelju i meceni hrvatskog naroda, najvećem lovcu tovljenih srndaća od stoljeća 7. do danas - gospodinu Ivici Todoriću!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vrijeme njegove vladavine, Hrvatskom je tekao med i mlijeko, o čemu se u medijima uvijek s radošću pisalo. Svoje najbolje godine Ivica je ostavio na ručkovima kod Franje Tuđmana i da je igrao tenis, mogao je biti i premijer!

Danas pravosudne hijene proganjaju Todorića. Olako se zaboravlja kako je Ivica uz janjetinu stvarao Hrvatsku, a pod Sljemenom bagerima uklanjao planinske putove i cestu, sve kako bi napravio oku mili hotel Kulmer u kojem će Rusi moći napokon uživati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratit će Todoriću helikopter

"Nadam se da će Ivica Todorić uskoro osnovati i Stranku strastvenog koruptivnog napretka, čiji bih i ja član rado bio budući da me njegov stari pajdo, rezač etiketa Milan Bandić, još uvijek nije primio u svoju stranku, iako sam pristupnicu za njegovu SRS BM 365 uredno potpisao još početkom listopada 2019. Kad ja postanem Predsjednik vratit ću Ivici Todoriću helikopter, ne samo za lov, nego i kako bi mogao do otoka Smokvice, odmoriti se od onog silnog trčanja po Londonu.

A ako ga oni nesretnici na sudu osude, Mi, Dario Juričan, milošću korumpiranog puka budući Predsjednik RH, poručujemo - Ivice, ne boj se, uz mene si siguran, pomilovanje ti ne gine!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer, da jednom nije bilo Ivice Todorića, tko bi još u Hrvatskoj čuo za Darija Juričana? Kada postanem Predsjednik, Mi, Juričan pomilovati ćemo Ivicu Todorića, Zdravka Mamića, Miroslava Kutlu, Josipa Gucića, Dragu Tadića i Jozu Ćurkovića.

Sloboda svima, a ne samo njima! Slava i vječna hvala Ivici Todoriću!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario Juričan, predsjednički kandidat".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo