'PONOSAN SAM NA SEBE' / Jure nakon što je skinuo 47,1 kg: 'Žena je oduševljena, ponajviše mojom psihičkom promjenom'

Image
Foto: RTL

'Mislim da je posinak moj najveći fan u cijeloj priči i da je on najviše sretan zbog mojih rezultata. Da, ostalo je još malo droba s kojim se on može malo poigrati, no sretniji je kada me vidi normalnijeg i možemo sada puno kvalitetnije provoditi vrijeme', rekao je

6.1.2024.
11:55
RTL
VOYO logo

Jure Dundović nije posustao nakon svog izlaska iz 'Života na vagi' i izgubio je 47,1 kilogram i 32,5 posto tjelesne mase, a za RTL.hr progovorio je o showu, odnosu s Ninom s kojom je imao konflikte te je otkrio što kažu supruga i posinak na njegovu transformaciju.

Kako bi ukratko opisao svoj put u 'Životu na vagi'?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moj put u 'Životu na vagi' je bio stvarno šarolik od lijepih do ružnih trenutaka, od novih spoznaja do nekih grešaka koje sam tamo napravio, a i dobrih stvari koje sam tamo napravio. Greške su definitivno bili susreti s frižiderom, kojem sam pokleknuo puno puta, ali iz toga su stvarno došle neke spoznaje da imam problema s emocijama i emocionalnim prejedanjem. Taj frižider mi je pomogao da prihvatim svoje probleme, da ih po prvi put priznam samom sebi i da počnem raditi na tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kakvom ste sada odnosu Nina i ti?

Sezona je bila obilježena konfliktima s Ninom. Sad smo u korektnim odnosima: 'bok, bok, dobar tek i doviđenja'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što žena kaže na tvoju promjenu?

Žena je oduševljena sa mnom, ponajviše mojom psihičkom promjenom. Rekla je da sam sazrio i konačno došao do nekog normalnog mentaliteta: gledam sebe, cijenim sebe, ponosan sam na sebe i naravno kilogrami koje sam izgubio su bili samo bonus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što kaže posinak na tvoju promjenu?

Mislim da je on moj najveći fan u cijeloj priči i da je on najviše sretan zbog mojih rezultata. Da, ostalo je još malo droba s kojim se on može malo poigrati, no sretniji je kada me vidi normalnijeg i možemo sada puno kvalitetnije provoditi vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvi su vam sada planovi, razmišljate li o djeci?

Proširenje obitelji je i dalje aktualna tema kojoj ćemo se sada nakon ovih silnih događanja više posvetiti, to nam je sad ajmo reći neki primaran cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo