Jovev se prijavila za ravnateljicu programa HRT-a

Na Hrvatskoj radioteleviziji je nastavljena procedura izbora novog ravnatelja programa HRT-a pregledom pristiglih prijava.

12.3.2014.
9:57
VOYO logo

Prema službenim informacijama s HRT-a, kaoje je objavio Novi list, Ravnatelj programa HRT-a tražit će se između četvoro kandidiranih.

Jasmina Jovev javnosti je poznata ponajprije kao bivša predstojnica kabineta sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić-Merzel, ona koja je prozvala županicu za izvlačenje novca iz županijske blagajne, zbog čega je istragu otvorio i USKOK. No, iza nje je i dugodišnji novinarski i urednički staž baš na HRT-u, poglavito u sisačkom dopisništvu odakle je 2011. godine i otišla u kabinet županice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačnu odluku donosi glavni ravnatelj

Martina Milinkovića pamte, primjerice, slušatelji 'starog' Radija 101, ili pak oni koji su ga gledali kao gosta, filmskog znalca u RTL-ovom maratonskom prijenosu dodjele Oscara. Milinković se spominje i kao predavač na Visokoj novinarskoj školi koja se, prije koju godinu, pridružila Veleučilištu VERN. Karijera Ozrena Kanceljaka vezana je uz glazbu, medije i komunikacije. Počeo je objavljivati recenzije kao 17-godišnjak u Poletu, bio i DJ u Lapidariju i Kulušiću, pisao za magazine Start, Studio, Danas, bio glazbeni menadžer, baš kao i prvi direktor ZAMP-a.

Jura Ozmec je bivši novinar i urednik sportske redakcije HRT-a, danas glavni urednik Sportske televizije, nacionalnog kanala u financijskim problemima. Ozmec je predsjednik Hrvatskog zbora sportskih novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidate čeka prezentacija programa, a onda i izjašnjavanje kreativnog osoblja. Konačnu odluku donosi Glavni ravnatelj HRT-a. http://www.novilist.hr/Scena/TV/Jasmina-Jovev-se-prijavila-za-ravnateljicu-programa-HRT-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo