pas na prvom mjestu / Joss Stone prekinula turneju zbog bolesne kujice Missy: 'Ona mi je poput djeteta'

Image
Foto: Instagram

Objavila je i da je njezina ljubimica preživjela po život opasno razdoblje, no da se ona mora vratiti kući kako bi se sama uvjerila da je dobro

19.4.2016.
10:30
Instagram
VOYO logo

Engleska soul i blues pjevačica Joss Stone odgodila je nastupe na Karibima zbog bolesne kujice Missy, uz objašnjenje da je iznimno vezana za svoju ljubimicu jer joj je "poput djeteta", pišu britanski mediji.  

Najprije je u subotu na Facebook stranici izvijestila da odgađa nastup na Barbadosu, a potom i onaj u utorak na Trinidadu jer je njezinoj Missy dijagnosticirano unutarnje krvarenje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavila je i da je njezina ljubimica preživjela po život opasno razdoblje, no da se ona mora vratiti kući kako bi se sama uvjerila da je dobro.

"Znam da vam možda zvuči glupo, no Missy je za mene sve. Vratit ću se, obećavam, ali u ovom je trenutku Missy na prvom mjestu", poručila je obožavateljima, dodavši da se nada da će, "ako sve bude u redu", turneju nastaviti u Venezueli 21. travnja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stone je dosad u sklopu turneje nastupila u Indiji, Nepalu, Peruu, Panami i Kosti Riki, promovirajući sedmi album "Water for the Soul", a 15. svibnja nastupit će u londonskom Roundhouseu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao trinaestogodišnjakinja Stone je ušla u glazbenu industriju na velika vrata, pjevajući klasike Arethe Franklin i Gladys Knight. S 15 je već potpisala prvi ugovor, a sa 16 je izdala prvi album "The Soul Sessions". Godine 2004. izdala je drugi album "Mind Body & Soul" koji je iste godine nominiran za četiri nagrade Grammy.  Dosad je mlada pjevačica prodala 11 milijuna albuma, a surađivala je s najvećim svjetskim glazbenicima poput Jamesa Browna, Jeffa Becka, Yolande Adams, Patty Labelle, Micka Jaggera, Damiana Marleya, A.R. Rahmana i Davea Stewarta.

U pulskoj Areni nastupila je 2010. i 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo