OGLASIO SE NA TWITTERU / Josipović predsjedničin posjet Hobbitonu iskoristio za kritiku: 'Ako je do zabave Gardaland je bliži'

Image
Foto: Ured predsjednice RH

Bivši predsjednik Ivo Josipović odlučio je predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović uputiti kritiku putem Twittera

20.8.2017.
20:40
Ured predsjednice RH
VOYO logo

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je tijekom svog drugog dana službenog putovanja na Novi Zeland posjetila najveći maslinik u državi koji je u vlasništvu novozelandskog Hrvata Petera Simunovicha i  filmski centar Hobbiton kod Matamate,  izgrađenog za potrebe snimanja trilogije "Gospodar prstenova" i "Hobbita", a koji je kasnije pretvoren u vrlo posjećenu turističku atrakciju. 

S vodstvom centra razmijenjena su iskustva u pretvaranju filmskog seta u turističku atrakciju te o hrvatskim potencijalima koji se temelje na sve većem interesu filmske industrije za snimanje filmova i serija u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> Kolinda Grabar-Kitarović posjetila maslinike, Hobbiton i geotermalnu elektranu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin obilazak komentirao je njen prethodnik, bivši predsjednik Ivo Josipović koji joj je odlučio uputiti kritiku putem Twittera. "Ako je do zabave @KolindaGK Gardaland je bliži i jeftiniji. A i maslinika od Istre do Dalmacije koliko ti srce hoće", napisao je Josipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo