NEKI SU BOLJI PRAVNICI / Josipović o 'aferi Zlatica': Opet bih učinio sve da zaštitim svoju imovinu

'Neki su bolji pravnici pa znaju to učiniti. U granicama zakona, učinio bih sve da zaštitim svoju imovinu kao što su to drugi napravili', odgovorio je Ivo Josipović u RTL Duelu na pitanje o aferi posmrtne pripomoći iz štedionice Zlatica.

5.1.2015.
13:27
VOYO logo

U prvom televizijskom sučeljavanju dvaju predsjedničkih kandidata u drugom krugu na RTL Televiziji voditelj Igor Bobić upitao je aktualnog predsjednika:

Gospodine Josipoviću, poznato je da ste u više navrata govorili o aferi posmrtne pripomoći iz štedionice Zlatica. Biste li danas izvukli novac iz štedionice prije drugih štediša kao što ste učinili 1998. godine?

"Kao prvo, to nije bilo prije drugih štediša, bilo je desetke i fizičkih i pravnih osoba koje su našle pravni put. Neki su bolji pravnici pa znaju to učiniti. Netko zna pravni put i sposoban je izboriti se za svoja prava. Ja tada nisam bio ni dužnosnik niti itko tko je imao društvenu moć. U granicama zakona, učinio bih sve da zaštitim svoju imovinu kao što su to drugi napravili", odgovorio je Ivo Josipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, aktualnog predsjednika 'afera Zlatica' prati još od prve predsjedničke kampanje prije pet godina kada ga je protukandidat Milan Bandić optužio da je njegova obitelj jedina izvukla novac iz štedionice Zlatica prije nego što je propala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo