Josipović: Najjače oružje danas je glasački listić

'Najjače oružje danas je glasački listić. Izađite na izbore, možda će baš vaš glas odlučiti o budućnosti Hrvatske', kazao je Josipović, u obraćanju građanima povodom još jednih izbora.

2.11.2011.
22:14
VOYO logo

Predsjednik Josipović je u govoru građane pozvao da u što većem broju izađu na izbore koji će se održati 4. prosinca, i poručio da je upravo glasački listić najjače oružje kojim se može mijenjati situacija - čak i u vremenima najveće krize, kad izbori "mogu biti trenutak preokreta, novog optimizma i poleta".

"Da bi izbori bili pravi čin demokratskog izbora građana za budućnost zemlje, sudionici izbora svoje kampanje moraju voditi odgovorno, fokusirajući se na ključna pitanja društvenog razvoja, izlaska iz političke, gospodarske i moralne krize te budućnost Hrvatske u EU, našeg položaja na globalnoj svjetskoj sceni i uloge u regionalnom okružju", kazao je predsjednik i pozvao stranke da se klone 'niskih udaraca'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prljave kampanje neće dati rezultata

"Uvjeren sam da prljave kampanje koje blate suparnike i kampanje koje su fokusirane na prošlost, neće polučiti rezultata. Prošlost je bitna, ali moramo se okrenuti budućnosti", kazao je Josipović i dodao da se prošlost vrednuje "i po tome kako smo i koliko uspjeli iskoristiti mogućnosti koje nam je ona dala".

"Mogu razumjeti građane koje je, kao nikada u našoj novijoj povijesti, obuzela letargija i nepovjerenje u političare i njihova obećanja. Izbori su trenutak da se podsjetimo kako svojim glasom možemo utjecati na svoju budućnost", poručio je predsjednik i dodao da vjeruje kako u Hrvatskoj ima poštenih ljudi, sa snagom i vizijom, koji mogu pomoći graditi bolju budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbori su prilika da svojim glasom odredite svoju budućnost, budućnost svoje djece i naše Domovine Hrvatske, zaključio je predsjednik, pozvavši posebno sve mlade i one koji glasaju prvi put da izađu na izbore i odluče o budućnosti Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo