Josipović mu bere grožđe, a on ne plaća dobavljačima

16.9.2011.
10:12
VOYO logo

"Kad sam čuo da je u vinograd Siniše Šoškića u Jastrebarskom predsjednik Ivo Josipović doveo strane diplomate i da je to bilo na svim televizijama, nisam mogao vjerovati.

Dužan mu novac za 13 tona grožđa

Uvjeren sam da predsjednik Josipović niti njegov protokol nisu znali kako su u 'diplomatsku berbu' došli kod čovjeka koji ne plaća ljudima od kojih otkupljuje grožđe! Ja sam jedan od njih, meni je ostao dužan 50 tisuća kuna", ispričao je za Slobodnu Dalmaciju vinogradar iz Nadina Marko Plastić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vinogradar tvrdi kako već tri godine pokušava naplatiti grožđe koje je prodao Šoškiću. Riječ je o nemalih 13 tona uroda. U međuvremenu je Šoškić, navodi, promijenio broj mobitela, a u obrtu Leonardo na pozive nitko ne odgovara

'Živimo od 1.800 kuna mirovine, grožđe nam je sve'

"Imam sve potvrde, pečatirani račun s imenom njegove tvrtke, ali novca nema. U dva navrata mi je uplatio prvo 15, pa onda 10 tisuća kuna, no najveći dio, oko 50 tisuća, još čekam", kaže vinogradar navodeći kako on i supruga žive od 1.800 kuna mirovine te da ih spašava samo grožđe. Dodaje da Šoškić nije dužan samo njemu te da dugovanja ima i spram njegovog susjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam od njegovih suradnika kako mi iz Nadina nismo jedini, da je ostao dužan po cijeloj Hrvatskoj. Kako je ovo moguće, kako tog čovjeka nije sram javno se pojavljivati uz predsjednika i diplomaciju dok ljudima ne plati. Ovo je moguće samo kod nas", zaključuje Plastić.

Vezani članci:

arti-201109150545006 arti-201109090526006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo