Josipović majstorski uzvratio premijerki

'Predsjednik se polako svrstava na čelo kolone Kukuriku koalicije i na taj način ostvaruje puzajući projekt crvene Hrvatske', izjavila je premijerka.

4.9.2011.
19:30
VOYO logo

Premijerka Jadranka Kosor, nakon obilježavanja početka radova na čvoru Sredanci kod Slavonskog Broda, u razgovoru s novinarima komentirala je činjenicu da je ovog vikenda na festivalu u Požegi kao izaslanik predsjednika Ive Josipovića bio glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan.

"Iz toga mogu samo zaključiti da se ostvaruje puzajući projekt 'crvene Hrvatske', što je loše za demokraciju u Hrvatskoj", rekla je premijerka, izvukavši tako 'adut' koji njezina stranka na redovnoj bazi koristi uoči izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je kako se time da naslutiti da predsjednik polako, ali sigurno staje na čelo SDP-ove kolone Kukuriku koalicije. Ujedno je istaknula kako to nije dobro jer bi predsjednik trebao biti neovisan, piše HRT.

Predsjedniku nije dugo trebalo da joj odgovori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je strah od crvenjenja vrlo opravdan. Hrvatska se već odavno crveni od nevolje, jada, siromaštva. I zaista se čudim da premijerka nema pametnijeg posla nego da 'prebraja' moje izaslanike i mašta o bojama kojima bi 'farbala' Hrvatsku", kazao je Josipović, a prenijela Radio Antena.

Vezani članci:

arti-201108180576006 arti-201108300562006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo