Josipović kaže da priče o SDP-u širi 'marginalac'

Predsjednik Ivo Josipović osvrnuo se danas na medijske napise u kojima se tvrdi kako mu članstvo SDP-a zamjera što je oformio svoj Ekonomski savjet, te rekao kako te ocjene smatra potpuno nebitnima

2.3.2010.
17:23
VOYO logo

Predsjednik Ivo Josipović u utorak je posjetio Bjelovar gdje se susreo s čelnicima županije i grada. Nakon susreta, upitan za komentar napisa u tisku da mu pojedinci iz SDP-a zamjeraju da se okružio ljudima "dubokog džepa", Josipović je odgovorio kako te ocjene smatra potpuno nebitnima.

arti-201003020149006Dodao je da se tu radi, prema informacijama koje ima, o jednoj osobi koja je, kako je rekao, osim po dugom jeziku, marginalna u SDP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinare je zanimao i predsjednikov komentar na rad SOA-e s obzirom na to da je godišnji proračun te agencije veći no onaj Vlade i Ustavnoga suda zajedno.

Josipović je odgovorio kako je SOA zadnjih godina napravila kvalitativan iskorak "u smislu profesionalizacije", te rekao kako vjeruje da će to pokazati i izvješće pred Hrvatskim saborom. Količina potrošenog novca, dodao je, treba se gledati kroz postignuti rezultat, a važno je da trošenje bude transparentno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, predsjednik je komentirajući najavljene prosvjede seljaka, rekao kako sustav poticaja u poljoprivredi treba urediti na transparentan način kako bi poticaje dobivali poljoprivrednici koji doista i proizvode.

Prethodni članak:

arti-201003010335006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo