Josipović će koristiti Mesićevog vozača i pratnju

Josipovićeva pratnja i vozač do inauguracije određena je jučer dogovorom novog predsjednika i ministra unutarnjih poslova.

19.1.2010.
17:44
VOYO logo

Jučer je održan sastanak novog predsjednika RH, Ive Josipovića i njegovih suradnika sa ministrom unutarnjih poslova, gospodinom Tomislavom Karamarkom i njegovim suradnicima na kojemu se između ostalog raspravljalo i o pitanjima u vezi sa osiguranjem novog hrvatskog predsjednika.

"U tom smislu, sukladno Uredbi o utvrđivanju poslova protuobavještajne zaštite i osiguranja određenih osoba, objekata i prostora te stavu novoizabranog Predsjednika RH Ive Josipovića utvrđene su mjere osiguranja na način da u prijelaznom razdoblju, do inauguracije novog predsjednika, dio osoblja osiguranja predsjednika Stjepana Mesića preuzima osiguranje novog predsjednika. Na ovaj način osiguran je kontinuitet službe osiguranja novog predsjednika te su zagarantirani puni standardi u primjeni mjera osiguranja predsjednika Republike Hrvatske", izvijestio je šef Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se doznaje, Josipović će naslijediti i jednog Mesićevog vozača, što je predsjednik na odlasku u potpunosti "blagoslovio".

Prethodni članci:

arti-201001150029006 arti-201001180784006 arti-201001150509006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo