PRED VIŠE OD 6000 LJUDI / Josipa Lisac po prvi puta nastupila na Exitu i održala koncert za pamćanje

Image

Krcati trg ispred Fusion pozornice oduševljeno je dočekao najveću glazbenu umjetnicu našeg podneblja na nastupu koji je počeo neobično kasno za nju - dvadesetak minuta nakon ponoći

13.7.2016.
11:17
VOYO logo

Josipa Lisac i Exit prvi put su se sreli zadnje večeri ovogodišnjeg trijumfalnog izdanja festivala.

Krcati trg ispred Fusion pozornice oduševljeno je dočekao najveću glazbenu umjetnicu našeg podneblja na nastupu koji je počeo neobično kasno za nju - dvadesetak minuta nakon ponoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Fusion dosad nije imao službenu himnu možda Josipina "Gdje Dunav ljubi nebo" to konačno postane. Fantastična atmosfera koja je vladala tijekom cijelog nastupa podignuta je do nestvarne visine za vrijeme izvođenja ove nevjerojatne pjesme u kojoj je Josipu pratilo više od 6.000 "pratećih vokala".

Set-lista na Exitu uključivala je deset posebno odabranih skladbi koje su prošle kroz Josipu karijeru - od "O Jednoj mladosti" i "Ležaj od suza" preko "Danas sam luda", "Hir, hir, hir" do mlađih "Živim po svom", "Tisuću razloga" i "Tu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez ozbira kojeg se dijela svog repertoara dotaknula, Josipa je dobivala istu oduševljenu reakciju publike koje je bilo u rasponu od tinejdžera do onih koji je prate cijeli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo