POČETKOM LIPNJA / Još tri benda potvrdila nastup na premijernom izdanju zagrebačkog Reflektora

Premijerno izdanje Reflektora održava se 3. i 4. lipnja na platou Tuškanac, pri čemu će Straight Mickey i četvorka iz Belfasta svirati drugog dana (subota), dok će Slovenci svoj debitantski nastup u Zagrebu odraditi u petak

30.3.2016.
15:37
VOYO logo

Beogradska rock senzacija Straight Mickey And The Boyz, mariborski kvaret Koala Voice i irski post-punkeri Girls Names zaokružili su line-up novog zagrebačkog festivala Reflektor.

Premijerno izdanje Reflektora održava se 3. i 4. lipnja na platou Tuškanac, pri čemu će Straight Mickey i četvorka iz Belfasta svirati drugog dana (subota), dok će Slovenci svoj debitantski nastup u Zagrebu odraditi u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Straight Mickey And The Boyz nastali su spajanjem glazbenika iz nekolicine bendova, a iza sebe imaju istoimeni album prvijenac koji su snimili u Rijeci kod Mateja Zeca iz Leta 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koala Voice spajaju indie s garažnim popom i rock'n'rollom sedamdesetih te su, nakon izlaska hvaljenog debija "Kangaroo's Neighbour", krenuli turneju na kojoj će posjetiti Sloveniju, Slovačku, Češku, Estoniju, Latviju i Litvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Girls Names svoje utjecaje vuku iz noisea, art-rocka pa čak i indie-dancea New Ordera, a u sedam godina na sceni objavili su nekoliko EP-ja i tri studijska albuma od kojih su posebno zapaženi "The New Life", dobitnik nekoliko irskih glazbenih nagrada, te aktualni "“Arms Around a Vision".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dnevne ulaznice za 3. lipnja koštaju 110 kuna (na dan koncerta 130), a za drugu večer festivala 60/80 kn.

Cijena festivalske ulaznice (za oba dana) iznosi 140/160 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo