OD NADA DO LEGENDI / Još opakih pojačanja Rokaj Festa!

Image

Svoj nastup na zagrebačkom Velesajmu upravo su potvrdile kalifornijske punk legende Lagwagon te jedan od najinteresantnijih novih bendova današnjice, britanski Enter Shikari.

2.2.2012.
9:50
VOYO logo

Polagano se popunjava postava povratničkog Rokaj Festa - svoj nastup na zagrebačkom Velesajmu upravo su potvrdile kalifornijske punk legende Lagwagon te jedan od najinteresantnijih novih bendova današnjice, britanski Enter Shikari.

Lagwagon dolazi s iste scene koja nam je u devedesetima podarila bendove kao što su Rancid, Green Day i The Offspring, a nakon brojnih raspada i ponovnih okupljanja spremaju se na veliku europsku turneju u sklopu koje će posjetiti i Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glazba Enter Shikarija kombinira hard core i alternativni metal s elektronskim pravcima poput dubstepa i drum'n'basa, a na Rokaju će predstaviti novi album "A Flash Flood Of Colour" koji je odmah po izlasku zauzeo prvo mjesto na britanskoj top-listi.

Prije njih, nastup su potvrdili Slayer, Mastodon, Gojira i TBF, a 27. siječnja krenula je i prodaja ulaznica koje do četvrtka, 9. veljače možete nabaviti po samo 170 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo