JOŠ JEDAN HDZ-ovac PRIDRUŽIO SE POBUNI PROTIV ŠEFA STRANKE: / 'Nitko nije iznad hrvatskih interesa, pa ni Karamarko'

Image
9.6.2016.
10:47
VOYO logo

POBUNA PROTIV KARAMARKA! HDZ-ovi europarlamentarci poslali pismo upozorenja, podržao ih i Gordan Jandroković

Burić je za Šibenik IN rekao da ne zna je li Karamarko trebao odstupiti nakon afere 'Konzultantica' i zahtjeva Mosta da istupi iz Vlade, jer nije upoznat s detaljima tog slučaja, ali u ovom trenutku treba učiniti sve da se drama završi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noćna mora

"Nitko nije iznad stranačkih, a pogotovo ne iznad nacionalnih interesa i jedino što ja želim jest da ova noćna mora završi kako bih nastavio sa svojim projektima, a isto će vam reći svaki odgovorni predstavnik bilo koje lokalne samouprave u Hrvatskoj. O Karamarkovu slučaju neka se očituje saborski odbor, a ja sam za bilo kakav dogovor koji će nas poštedjeti novih izbora – poručuje predsjednik šibenskog HDZ-a koji u cijelosti podržava otvoreno pismo HDZ-ovaca u Europskom parlamentu.

Image
Image

Poručio je da dok se u Zagrebu svađaju, blokiraju sve njegove projekte, bilo da je riječ o europskim ili projektima koje sufinanciraju ministarstva. "Šibenčanima se ne gubi vrijeme na tehničku vladu, izbore i formiranje nove vlade, pa onda mjesece dok se oni ne uigraju...". poručio je među ostalim Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ-OVCI ZARATILI ZBOG KARAMARKA: ‘Treba izmjeriti maligane u zagorskom zraku’

Pismo europarlamentaraca

Jučer su HDZ-ovi europarlamentarci Dubravka Šuica, Ivana Maletić, Andrej Plenković i Davor Ivo Stier u pismu HDZ-ovim zastupnicima u Saboru istaknuli da je interes države, Vlade i stranke ispred interesa bilo kojeg pojedinca te da rušenje Vlade nije u nacionalnom interesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tragu mišljenja HDZ-ovih eurozastupnika je, čini se, i HDZ-ov saborski zastupnik Gordan Jandroković. On je izjavio kako bi Klub zastupnika HDZ-a u novonastalim okolnostima trebao preispitati oportunost zahtjeva za opozivom premijera Tihomira Oreškovića ili prepustiti zastupnicima da o tom prijedlogu glasuju po savjesti.

“Nakon današnje izjave čelnika Mosta Bože Petrova i pisma koje su nam uputili HDZ-ovi eurozastupnici s vrlo kvalitetnim argumentima, na Klubu ponovno treba otvoriti raspravu o oportunosti zahtjeva za opozivom premijera ili prepustiti zastupnicima da glasuju po savjesti”, rekao je Jandroković Hini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo