Prije puta puta na zapad Europe / Jonathan u Saxu održavaju posljednji zagrebački nastup prije objave novog materijala

Image
Foto: Foto: Doris Fatur

Prije puta puta na zapad Europe grupa će, do kraja 2015., odsvirati koncert u riječkom Pogonu kulture 20. studenog te u pulskom Uljaniku 24. prosinca

11.11.2015.
10:18
Foto: Doris Fatur
VOYO logo

U subotu 14. studenog riječka grupa Jonathan održat će u klubu Sax posljednji zagrebački nastup prije objave novog materijala.

Drugi album Jonathana očekuje se u proljeće 2016. godine i za njega je bend složio velik broj od kojih će nekoliko izvesti premijerno i ekskluzivno u Saxu. Nasljednik debi albuma “Bliss” i maxi singla “Getting Closer Is Keeping Us Apart” predstavit će nov, svjež i uzbudljiv zvuk benda koji je izazvao velik interes cijele regije, ali i pojedinih klubova i festivala u Europi. Nakon Wavesa u Bratislavi i svirke u Grazu Jonathan će 14. siječnja nastupiti na Eurosonic Noordeslag Festivalu u nizozemskom Groningenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook/Jonathan

Prije puta puta na zapad Europe grupa će, do kraja 2015., odsvirati koncert u riječkom Pogonu kulture 20. studenog te u pulskom Uljaniku 24. prosinca.

Ulaznice za Saxu su u prodaji po cijeni od 40 kn do dana koncerta, odnosno 60 kn u subotu 14. studenog, a mogu se kupiti na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Broj ulaznica po koncertu je limitiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo