Da Vas ne muči loš dah / Jeste li prije ljubljenja u potrazi za žvakaćom gumom i bombonima? Ljubite se bezbrižno bilo kada!

Image
Foto: PR fotografije

Uz Zeodent®, Vaši najmiliji i Vi osobno, riješit ćete se problema sa zubnim kamencem koji je najčešći uzročnik lošeg daha, jer se u njemu ugnijezde bakterije. Moći ćete svojoj drugoj polovici uputiti poljubac kad god osjetite za to potrebu. Bit će i vama drago da vaša druga polovica ima dobar dah i da ne mora ovisiti o bombonima i žvakaćim gumama. Danas za vas imamo Zeodent® - apsolutno originalan poklon s kojim je u Hrvatskoj do sada zadovoljno oko 10.000 korisnika koji su uspješno riješili svoje probleme, ili ćete se i ovog Božića odlučiti darovati papuče, pidžamu ili parfem? U slučaju da niste učinkom zadovoljni, ostvarujete pravo na povrat novca bez pitanja i obrazlaganja sve do 90 dana upotrebe.

7.12.2015.
0:00
PR fotografije
VOYO logo

Zamjenska zubna pasta u prahu za svakodnevnu upotrebu– ZEODENT® za dentalnu i oralnu upotrebu najučinkovitije je sredstvo da se riješite zubnog kamenca i svih problema sa desnima zauvijek!

“Kada su me moji pacijenti upozorili da su se uz pomoć zeolitnog zubnog praha za dentalnu i oralnu namjenu u potpunosti uspjeli riješiti zubnog kamenca i problema sa desnima, odlučila sam sama provjeriti učinkovitost ovog preparata, kaže mr.sc. dr. Senka Sabolović, specijalista dent. oralne medicine i parodontologije iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozvala sam svoje pacijente koji su koristili ZEODENT® 2-3 puta dnevno kroz period nekoliko tjedana na kontrolu i bila sam ugodno iznenađena stanjem u njihovim ustima.

Mada su to bili ljudi različite dobi, različitog stanja parodontne bolesti i svi educirani u higijeni, te parodontološki tretirani, stomatološki sanirani, stanje njihovog zdravlja nakon tretiranja ZEODENTOM® bilo je zapanjujuće bolje, bez kamenca, bez zadaha i upale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zeodent® djeluje i bakteriostatski. Na zubima nije bilo znakova ni abrazije, niti naslaga,  a ispitivanjem zubnih džepova nije bilo krvarenja ni gnojenja, a samim time i zadaha. Očito je, da se ne radio mehaničkom djelovanju.”

“Koristeći Zeodent®, zubni prah u svojoj praksi mogu reći da su povratne informacije jako pozitivne, kako kod pacijenata u tretmanu s blagim oblikom upala desni, tako i kod parodontološki tretiranih pacijenata. Kada nam treba NEUTRALNO SREDSTVO bez štetnih ili preagresivnih aditiva, ne abrazivno sredstvo a želimo maksimalno dobru higijenu, Zeodent® zubni prah se pokazao kao izvanredno sredstvo. Stvaranje kamenca, kako supragingivnog, tako i subgingivnog je smanjeno ili gotovo nestaje. Erozije cakline zbog kiselosti sline ili plaka se smanjuju. Smanjenjenjem djelovanja bakterijskih toksina iz plaka upala se vidljivo smanjuje a zadah iz usta gotovo da nestaje”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koje su prednosti Zeodenta®?

Proizveden je od  aktiviranog vulkanskog minerala zeolita bez kemijskih primjesa i dodataka. Potpuno je prirodan i ne sadržava Fluor, u skladu sa  zadnjim trendovima.  Zeodent® je sofisticirani proizvod 21-og stoljeća dobiven složenim fizikalnim postupkom prerade upravo specijalnog klinoptilolitnog zeolita iz rijetke žile Tokajske planine. Zeolit inače djeluje principom ionske razmjene i održavanja optimalnog pH na zubima ali Zeodent® nije sirovi zeolit! Radi se o posebno prerađenoj ultrafinomikroniziranoj sirovini adekvatnog sastava podminerala koji osiguravaju adekvatnu mekoću mjereno u Mohsovoj skali upravo za dentalnu i oralnu namjenu za CJELOKUPNU HIGIJENU USNE ŠUPLJINE! Zato ne djeluje abrazivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zeodent sprječava postupak gubitka minerala iz zuba te u potpunosti skida sav plak, uključujući i  zubni kamenac. Zubi zato trajno sjaje i Vašem će osmijehu dati poseban šarm.

  • Zubni kamenac uzrokuje jako loš dah (zadah).
  • Tvrde i hrapave površine zubnogkamenca su idealno mjesto za razne bakterije.     
Image
Foto: PR fotografije

Doživite i Vi sasvim nov osjećaj potpune glatkoće, bez ikakvog plaka i na unutarnjoj i na vanjskoj strani zuba. Zeodent® Vašim zubima daje besprijekoran trajni sjaj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već jedno pakiranje Zeodenta će za Vas u roku od nekoliko tjedana donijeti slijedeće:

  • zubi će biti potpuno glatki i blistavo sjajni iznutra i izvana
  • plak se uopće neće stvarati 24 sata!
  • loš dah će nestati!
  • afte će nestati!
  • toksini i teški metali će se eliminirati! (osobito važno kod pušača)
  • žutilo od kave, čaja i cigareta će nestati bez poliranja i ribanja!
  • osjetljive i krvareće desni će ojačati i zacijeliti!
  • učinkovitom higijenom koju pruža Zeodent® ćete ojačati zubno meso
  • očuvati ćete zdravi biofilm (bakterijalnu floru) u cijeloj usnoj šupljini (i na jeziku) jer je djelovanje selektivno
  • možete ga utapkavati u desni jer ne sadržava Fluor i štetne kemijske agense, te se može sa slinom progutati jer je potpuno prirodan i biokoherentan

Napomena: Zeodent® zube ne izbjeljuje jer ne sadržava kemijske agense za izbjelivanje, skida žutilo do vlastite prirodne bjeline svake pojedine osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravstvena ispravnost proizvoda ovjerena i potvrđena i u Hrvatskoj i u inozemstvu!

Kako naručiti Zeodent zubni prašak?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubni prašak Zeodent® za zube naručite OVDJE ili nas nazovite na broj telefona 01/36 44 884 (svaki radni dan od 09h do 16 h) ili 095/855 33 91(svaki dan od 09h do 20 h). Na svaki propušteni poziv na mobilnom telefonu ćemo odgovoriti u najskorijem roku. U svakom slučaju isti dan.

Možete naručiti također putem narudžbenice na webu: www.PotpunoNovOsjecaj.Com ili tako da napišete svoju adresu, ime, prezime, broj mobitela za dostavu i što naručujte na službenu mail adresu tvrtke PETRAM-promet d.o.o. iz Zagreba: petram@zg.t-com.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proizvod šaljemo na Vašu adresu u roku od 1 do 2 radna dana za područje cijele Hrvatske, a plaćanje je apsolutno sigurno jer je prilikom preuzimanja od brze kurirske službe. Zeodent® šaljemo i za područje cijele Europske Unije, te izvan njega također. Za područje grada Zagreba, sve narudžbe pristigle do 12 h, dobivate naredni dan ili možda čak i isti dan, ovisno o gužvi.  Dostavljač će Vas nazvati prije svog dolaska I dogovoriti s Vama vrijeme dostave. Plaćate gotovinom dostavljaču.

Cijena jednog pakiranjaZeodenta® (95 g, što je 140 ml) je 180 kn + 26 kn troškovi dostave, a ono je dostatno za 6 mjeseci svakodnevne upotrebe, ako nemate probleme sa desnima, nego samo zubni kamenac koji je zapravo tvrdi plak i  obični svakodnevni plak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena akcijskog paketa navedenog na slici je 360 Kn sa besplatnim, vrlo vrijednim poklonom i besplatnom poštarinom. (za cijenu dva Zeodenta, dobivate tri kutije+poklon+besplatnu poštarinu)

Zeodent® se  koristi na uobičajen način kao zamjena Vaše dosadašnje zubne paste, no možete ga koristiti i zajedno sa zubnom pastom. Na početku upotrebe preporučamo korištenje bez zubne paste za postizanje boljeg učinka -  kao potpunu zamjenu a kasnije će svatko sam odlučiti koji način primjene mu najviše odgovara.  Navlažena zubna četkica se uroni u prah i zubi se operu na uobičajen način, nakon pranja se ispere sa vodom. Zeodent® se može koristiti i zajedno sa zubnom pastom, ali se bolji učinak postiže bez zubne paste, pogotovo na početku korištenja, ili se koristi nakon uobičajenog pranja zubnom pastom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

» ZA VIŠE INFORMACIJA, CIJENE I NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

Posebna ponuda! Akcijski paket 2+1 Gratis + poklon zeolitni puder Zeonaturit skin®

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vas smo pripremili i akcijski paket 2+1 Gratis Zeodent® + POKLON, gdje svaki kupac ovog akcijskog paketa uz jedno gratis pakiranje Zeodenta (95 g) dobiva na dar i zeolitni puder Zeonaturit skin® (100 g) - potpuno besplatno!

Zeonaturit skin® se koristi za spravljanje iznimno djelotvorne kreme protiv bora i za zatezanje kože lica, a pomaže i kod osipa, crvenila i ljuštenja kože. Može se dodati u običnu hidratantnu kremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akcijski paket koji smo pripremili za čitatelje Vijesti.hr naručite OVDJE ili nas nazovite na broj telefona: 01/36 44 884 (svaki radni dan od 09h do 16 h) ili 095/855 33 91(svaki dan od 09 h do 20 h).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

» ZA VIŠE INFORMACIJA, CIJENE I NARUDŽBU AKCIJSKOG PAKETA KLIKNITE OVDJE

Pročitajte iskustva korisnika Zeodenta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi naši korisnici kod ponovnog naručivanja ili kupnje Zeodenta u trgovinama navode da je Zeodent jedan od rijetkih proizvoda kod kojeg sve činjenice navedene na web stranici zaista stoje.

Korisnik Zeodenta® Ivica Matić, Split: “Svakih 3 mjeseca sam trebao ići kod stomatologa na skidanje kamenca. Postupak je dugotrajan, naporan i mjestimično bolan. Sa Zeodentom® sam u 3 pranja potpuno skinuo kamenac!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suzana Mužević navodi da je Zeodent odlična praškasta zubna pasta, a Jana Benicky iz Zagreba kaže: „Već nakon prve upotrebe Zeodenta®, bila sam jako ugodno iznenađena sa glatkoćom zubi, zubne naslage su potpuno nestale. Nakon dva dana su nestale i bolne afte koje su me znale mučiti i po deset dana dok nisu zacijelile.“

Iskustvo Milodraga Marinkovića iz Splita: “Prestao sam koristiti bilo kakve zubne paste i usne vodice. Nemam više upalu desni (znao mi je gnoj izlaziti iz desni) i jedino sredstvo koje mi je zaista pomoglo, je Zeodent. Klimalo mi se čak 5 zuba i periodički su mi se stvarali gnojni džepovi koji su iziskivali čišćenje kod zubara. Zubi su se prestali klimati, džepova više nemam. Prije mi se znao stvoriti kamenac za samo 7 dana. Koristim Zeodent već godinu dana. Preporučam svakome.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

» ZA VIŠE INFORMACIJA, CIJENE I NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

PETRAM-promet d.o.o. , Stubička 87, Zagreb, Hrvatska

Telefon: 01/36 44 884 (svaki radni dan od 09 h do 16 h) ili 095/855 33 91(od 09 h svaki dan do 20 h)

Na svaki propušteni poziv na mobilnom telefonu ćemo odgovoriti u najskorijem roku. U svakom slučaju isti dan.

Za sve upite pišite nam na petram@zg.t-com.hr

www.PotpunoNovOsjecaj.com

Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo