JESTE LI ČULI KAD ZA OVAKVU PONUDU? / Banka nudi kredit u kojem vam podmiruje do 5 'rođendanskih' rata. Ima jedan uvjet

Image
Foto: PIXSELL, Marko Lukunić

Nenamjenski kunski kredit s fiksnom kamatnom stopom i rokom otplate od dvije do pet godina, uz koji dolazi podmirivanje rata u mjesecu u kojem pada klijentov rođendan, bit će u ponudi do 31.

5.12.2019.
11:46
PIXSELL, Marko Lukunić
VOYO logo

Kreditna ponuda Hrvatske poštanske banke od 5. prosinca bogatija je za nenamjenski kredit u kunama s fiksnom kamatnom stopom i rokom otplate od dvije do pet godina tijekom kojih banka podmiruje cijeli anuitet u mjesecu kad je klijentu rođendan.

Novi nenamjenski kredit HPB odobrava u iznosu od 10.000 do 100.000 kuna, s fiksnom kamatnom stopom od 6 posto (EKS 7,59 posto) uz uključen trošak osiguranja otplate ili 6,5 posto (EKS 6,7 posto) bez police osiguranja. Pravo da svake godine tijekom trajanja kredita plati jedan anuitet manje, klijent ostvaruje urednim ispunjavanjem obveza prema banci. Novi kredit bit će u ponudi šest mjeseci, do 31. svibnja 2020. godine, a banka ne naplaćuje naknadu za njegovu obradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska poštanska banka fokusirana je na zahtjeve klijenata i konkurentnu ponudu za svakodnevne usluge kao i za financiranje njihovih životnih potreba. U godinu dana ukupni krediti stanovništvu porasli su oko milijardu kuna, uz rast i stambenih i nenamjenskih. Nakon APN kredita za koje je ponudila najnižu kamatnu stopu od 2,09 posto i osvojila 15 posto tržišta, HPB je odlučila i korisnicima nenamjenskih kredita pružiti benefite i olakšati otplatu.

Povjerenje više od 600 tisuća klijenata i njihov stalni rast potiču nas da nudimo najpogodnija rješenja i uvjete koji će im omogućiti jednostavnije i uspješnije upravljanje financijama. I nova vrsta nenamjenskog kredita potvrda je da je naš prioritet odgovorno kreditiranje i briga o financijskoj urednosti klijenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo