Ješić okrivio hakere za uvredljiv tvit o ministarki energetike

Nisam ja, zeka je

7.4.2013.
12:00
VOYO logo

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu Goran Ješić je demantovao da je sinoć na svom Twitter nalogu izvređao ministarku energetike, razvoja i životne sredine Zoranu Mihajlović.

Ješić je navodni verbalni napad otpočeo konstatacijom “da su se 90-te već vratile, a da još nismo odbili predlog EU o Kosovu”, nakon čega je zaključio da je kvar na trafostanici logičan “pošto je ministarka prčkala po njoj”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomenutu trafo stanicu nedavno je svečano otvorila ministraka Mihajlović, i to prema "Ješićevim rečima", bez prisustva predstavnika lokalne samouprave.

Potpredsednik Vlade Vojvodine zatim je nastavio da ministarku naziva pogrdnim imenima, komentarišući njen izgled i funkciju koju obavlja. Nazivao ju je "porno divom u dresu ministarke energetike", koja je "ekspert kao i većina članova Vlade"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojedini Ješićevi pratioci na Twitteru odreagovali su na ove komentare i istakli da mu ne priliči da javno iznosi takve stavove i uvrede.

Međutim dva sata od objave poslednjeg “tvita” o ministarki Zorani Mihajlović, Ješićev nalog je deaktiviran, a pokrajinski sekretar za poljoprivredu je demantovao da je on pisao bila šta od gore pomenutog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Mogao bih je jako izvređati, ali nažalost nisam ja. Neko je hakovao moj profil ceo dan. Verovatno sa telefona koji sam izgubio danas - rekao je Ješić za "Blic".

Na pitanje kako da šalje SMS poruke ako je izgubio telefon, ministar je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Imam telefon za net, a ja obično stajem iza onog što napišem i kažem, a žene retko vređam - rekao je Ješić.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo