Jesen pokazala zube, sutra poledica, magla i -7°C

Kako je i najavljeno, u nedjelju je u Hrvatskoj pao prvi snijeg, koji još uvijek pada na području Like i na širem području Gračaca.

29.10.2012.
12:58
VOYO logo

Meteorolozi DHMZ-a predviđaju da će u utorak u zemlji biti djelomice sunčano vrijeme, ali bit će razmjerno hladno. Navečer i do jutra na kopnu postoji velika vjerojatnost za poledicu (smrzavanje tla koje će biti vlažno od rastopljenog snijega i magle). Ujutro na kopnu i ponegdje uz obalu moguć je mraz, a najniže temperature će se kretati od -7 do -2 Celzijeva stupnja, u Istri i oko Rijeke -1 do 3 stupnja, a drugdje na Jadranu od 3 do 8 stupnjeva. Najviša temperatura će većinom biti od 3 do 8, a u unutrašnjosti Istre, Dalmacije i priobalju od 10 do 15 stupnjeva.

U Zagrebu je u utorak moguća kratkotrajna magla i mraz s najnižom temperaturom od -6 do -3 stupnja, a dnevna temperatura će narasti na oko 7°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idućih dana vremenske prilike neće biti bolje. Od srijede se očekuje mjestimice kiša, iako će temperature blago porasti: ujutro će se kretati od 1 do 10 stupnjeva u unutrašnjosti, a dnevne će se vrijednosti kretati 13, pa do čak 20 stupnjeva (preko vikenda). Po sedmodnevnoj prognozi objavljenoj na DHMZ-u, na Jadranu će također od srijede padati kiša, a temperature će se ujutro kretati od 6 do 15 stupnjeva, a dnevne od 16 do 20 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo