specijalni nastup petra graše / Jedinstveni događaj u Hrvatskoj: Viber iz Zagreba pozdravlja svijet!

Image
Foto: Press

Viber, Globalna aplikacija za razmjenu poruka, organizira prvi zabavni javni događaj u Centralnoj i istočnoj Europi na Cvjetnom trgu u Zagrebu – inspiriran stvarnom životnom pričom s ovih prostora

19.11.2015.
12:37
Press
VOYO logo

Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka, organizirat će 20.11.2015., od 12 do 13 sati, jedinstveni promotivni događaj za javnost na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Želja Vibera je da na prvom događaju ovog tipa koji organizira u Centralnoj i istočnoj Europi, najavi niz zanimljivih novina i aktivnosti koje će podijeliti sa svojim vjernim korisnicima u Hrvatskoj, među kojima su i nove kolekcije izuzetnih Viber stickera, putem kojih korisnici prenose izraze svojih emocija, zanimanja, ideja i dobrih vibracija.

Ovom prilikom Viber će ekskluzivno predstaviti i novi Viber sticker paket – inspiriran iznimno zanimljivom životnom pričom koja potječe upravo iz Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video sadržaj iz Zagreba s ovog događaja će obići svijet putem Viberove mreže, poslan od strane centrale Vibera iz Londona.

Tako će Zagreb biti promoviran među preko 664 milijuna korisnika Viberove aplikacije širom svijeta, kao i putem brojnih medijskih kanala koji će se upoznati s ovom jedinstvenom pričom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ovu prigodu je najavljen i specijalni nastup glazbene zvijezde Petra Graše.

Pridružite nam se kako bismo zajedno s Viberom proslavili naš glavni grad širom svijeta i na ovaj način podijelili dobre vibracije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Viberu:

Viber je vodeći servis za pružanje usluga razmjene pisanih, govornih i video poruka, koje omogućavaju povezivanje ljudima širom svijeta. Besplatno. Korisnici mogu slati besplatne tekstualne poruke, zabavne stikere, fotografije, video snimke, razmjenjivati lokacije, besplatno zvati u HD kvaliteti I komunicirati pomoću komande Push-To-Talk.  Viber Out komandom, također se jeftino može zvati na bilo koji telefonski broj bilo gdje u svijetu. Viber je dostupan za iPhone®, iPad®, Android™ telephone i tablete, Windows Phone, BlackBerry®, Blackberry® 10, Windows®, Windows 8®, Mac, Linux i Symbian uređaje, za 3G/4G ili WiFi konekcije. S preko 600 milijuna jedinstvenih korisnika u 193 zemlje, Viber se konstantno unaprjeđuje uvođenjem novih platformi i dodavanjem zabavnih novih mogućnosti kao što su Public Chats. Kompanija Viber je dio Rakuten Grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo