Nova Marvelova pustolovina / Jedan od osnivača Osvetnika, superjunak ANT-MAN, dolazi u hrvatska kina

Image
Foto: PR fotografije

Idući korak u razvoju Marvelovog filmskog svemira donosi po prvi put na velika platna jednog od osnivača Osvetnika, Ant-Mana, u produkciji Marvel Studiosa. Nova pustolovina u Marvelovom filmskom svemiru prepuna je akcije uz majstorskog kradljivca Scotta Langa kao suvremenog Ant-Mana.

10.7.2015.
12:38
PR fotografije
VOYO logo

Nakon što mu je dr. Hank Pym omogućio zadivljujuću sposobnost da se smanjuje u veličini uz porast snage, Lang mora prigrliti junaka u sebi i pomoći Pymu da zaštiti tajnu spektakularnog Ant-Manovog odijela od nove generacije nadolazećih prijetnji. Suočeni s naizgled nepremostivim preprekama, Pym i Lang moraju isplanirati i izvesti pljačku koja će spasiti svijet.

Image
Foto: PR fotografije

Prema redatelju Peytonu Reedu, filmsko utjelovljenje Ant-Mana u 2015. g. iznenadit će publiku. "Ant-Man je nevjerojatno snažan lik", kaže Reed. "On se može smanjiti do vrlo sitnih veličina i zapovijedati vojskama različitih vrsta mrava, što se na prvi pogled doima kao blesava moć, ali sjajna stvar u stripovima i u ovoj priči je to što vidite kakve sve stvari hrpa mrava može izvesti i na kakve zanimljive načine oni mogu pomoći Scottu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Uzeti Paul Rudda za ulogu Scotta Langa izvrstan je izbor. "Jedna od stvari kojima sam se najviše veselio kod Ant-Mana je Paul Rudd u glavnoj ulozi", kaže Reed. "Ne postoji simpatičnija osoba od Paula Rudda, ali u ovoj ulozi njegov lik je opisan kao bivši zatvorenik i vrhunski kradljivac, što mi je bilo stvarno zabavno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film ANT-MAN u 2D i 3D formatu možete pogledati od 16. srpnja u hrvatskim kinima u 2i Film distribuciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo