Nije došla / Je li Grabar-Kitarović počela izbjegavati Milana Bandića? 'Očito je imala neki problem'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ustvrdio je da je zbroj glasova Miroslava Škore i Grabar-Kitarović bio više od 50 posto te je pozvao birače da u nedjelju izađu na izbore

2.1.2020.
15:12
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u četvrtak u ustanovi URIHO da je siguran kako će HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu Kolinda Grabar-Kitarović pobijediti na izborima. Usto je izrazio žaljenje što nije došla u URIHO iako je bila najavljena.

Bandić je to kazao prilikom obilaska Ustanove za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom - URIHO. Tamo je, prema najavama, trebala biti i Grabar-Kitarović te održati prigodni govor, no nije došla na događaj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito je imala neki problem ili posao koji je trebala napraviti. Žao mi je što nije došla, ali doći će u Novi Jelkovec gdje ima predizborni skup", komentirao je Bandić.

Na pitanje kako će kao gradonačelnik motivirati birače s područja Novog Jelkovca i Sesveta da podrže Grabar-Kitarović koja je tamo izgubila, Bandić je kazao da ona u prvom krugu "nije izgubila na tim mjestima, već da joj je Škoro uzeo pola glasova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ustvrdio je da je zbroj glasova Miroslava Škore i Grabar-Kitarović bio više od 50 posto te pozvao birače da u nedjelju izađu na izbore. 

"Njihovo je demokratsko pravo da odluče tko će voditi Hrvatsku idućih 5 godina. Ja sam siguran da će to biti Kolinda Grabar-Kitarović", poručio je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo