ODLUČIO MALO STUDIRATI / Jazavac 'upao' na zagrebačko Sveučilište, pa iza sebe ostavio ogroman nered

Sveučilište najviše veseli što će jazavac nastaviti svoj život u primjerenijem šumskom ambijentu, zahvaljujući ekipi iz Dumovca

21.4.2023.
16:47
VOYO logo

Jedan je jazavac danas odlučio svoje kvalitetno vrijeme provesti među knjigama u čitaonici na Sveučilištu VERN', a o svemu su na svojim društvenim mrežama obavijestili iz Azila Dumovec.

"Jedan jazavac kao da se počeo pripremati za Praznik rada! Ušao je u čitaonicu Sveučilišta Vern u Palmotićevoj ulici tražeći literaturu koja bi ga mogla zadovoljiti. Zastao je na polici iza, ni manje ni više, nego bestsellera koji se u posljednjih devet godina našao u rukama mnogobrojnih ekonomista, političara, ali i običnih građana. Pronjuškao je jazavac 'Kapital u 21. stoljeću' Thomasa Pikettyja i zaključio da je 690 stranica za njega ovog trena prevelik zalogaj", objavili su iz Dumovca pa još dodali:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad su ga naši kolege uhvatili u mrežu, pod šapama mu je bio priručnik 'Destinacijske menadžment kompanije'. Shvatili smo što nam naš mudri crno-bijeli konzultant želi poručiti. Produljeni prvosvibanjski vikend želi provesti što dalje od gradske buke i vreve."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, iza sebe je ostavio ogroman nered...

Image
Foto: Azil Dumovec

Jazavac na VERN'u

Jednu knjigu nije puštao iz šapa

S VERN'a su nam javili kako je šteta zanemariva, a najviše ih veseli što će jazavac nastaviti svoj život u primjerenijem šumskom ambijentu, zahvaljujući ekipi iz Dumovca. A otkrili su i kako je dospio do knjižnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgleda da se jazavac zaželio dobre knjige pa je poput pravog provalnika iz ekipe Oceanovih 13, čak preko krova i svih ostalih prepreka našao put do knjižnice. Po literaturi koju je listao, čini nam se da ga zanima ekonomija. Očito centar Zagreba ima dovoljno zelenila i za šumske prijatelje koji vole urbaniji stil života. Knjigu 'Destinacijski menadžment' nije puštao iz šapa", našalili su se sa Sveučilišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike