Javio se Tomo Horvatinčić: Nemam pojma o prosvjedu!

18.5.2010.
12:51
VOYO logo

Dok mu je u ponedjeljak, kada su "događanja" u Varšavskoj počela, mobilni telefon bio isključen, Tomislav Horvatinčić u utorak nam je odgovorio na poziv.

arti-201005170882006"Ne znam ništa o tome, na odmoru sam", kazao je na naše traženje da prokomentira situaciju u kojoj su prosvjednici ponovno zaustavili radove kod njegovog projekta Cvjetni prolaz u Varšavskoj ulici u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada smo mu ljubazno rekli što se događa jer "on ne zna", Horvatičnić nam je kazao: "Ne interesira me. Nemam komentara."

Pitali smo gospodina investitora kako to da ga ne zanima nešto što se odnosi na njegovo veliko ulaganje i njegov projekt, a on je na to već pomalo iziritiran "raspalio": "Gospođo, kako možete dalje razgovarati sa mnom kada sam rekao da nemam komentara."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E, to nas je tek "uvjerilo" da ga uopće ne zanima ono što se događa vezano za njegov projekt u koji je uložio vlastiti novac, pa smo odustali i pustili čovjeka da se u miru odmora.

U međuvremenu, prosvjednici su tijekom noći u Varšavskoj čuvali srušenu ogradu oko Cvjetnog prolaza Hoto grupe. A danas u 18 sati, da podsjetimo još jednom, na mjestu Horvatinčićevih radova, u maloj, a velikoj Varšavskoj ulici, održava se veliki prosvjed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201005170839006 arti-201005170064006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo