LUDA POTJERA / Javio se čovjek koji je bježao crvenoj Seat Ibizi: 'To je moja uskoro bivša žena! Htjela me oboriti s motora!'

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Crvenu Seat Ibizu, naime, vozila je vozačica koja je 'za dlaku' izbjegla strašni frontalni sudar, a pretjecala je i preko pune crte

17.8.2023.
15:45
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" osvanuo je videozapis opasne vožnje i pretjecanja na državnoj cesti na ulazu u Sinj kod Kukuzovca, piše Dalmacija danas. Crvenu Seat Ibizu, naime, vozila je vozačica koja je "za dlaku" izbjegla strašni frontalni sudar, a pretjecala je i preko pune crte.

Nakon što se vratila u desnu traku, dala je pun gas i nastavila juriti za motociklistom ispred sebe koji se nakon objave snimke javio. Evo što je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje ime je Petar i vozač sam motora kojim sam upravljao ispred vozača koji je snimio ovu opasnu vožnju vozačice u crvenoj Seat Ibizi, koja je moja uskoro bivša supruga. Nakon što je krenula pretjecati preko pune crte, u punom gasu zaletjela se prema meni na motoru. U okuci me pokušala oboriti s motora, što je zasigurno zabilježeno na kameri ovog vozača i stoga trebam vašu pomoć", rekao je motociklist. Zamoliuo je čitatelje ako imaju još koju snimku da se slobodno jave pa napomenuo:

"Ne znam je li naše zajedničko maloljetno dijete bilo u automobilu, to mi je najveća muka. Srećom, nitko nije stradao", kazao je motociklist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo