'Jao Bandićevom nasljedniku, čeka ga kaos!'

"Tko god bio Bandićev nasljednik, dočekat će ga totalni kaos i uopće mu ne zavidim.

14.1.2010.
16:57
VOYO logo

Igor Rađenović bi mogao naslijediti Milana Bandića na mjestu šefa zagrebačkog SDP-a! Bivši direktor Zagrebačkih cesta potvrdio nam je da razmatra tu mogućnost pod uvjetom da ju dopusti stranačka procedura.

"Ne odbacujem mogućnost da se kandidairam za predsjednika zagrebačkog SDP-a, ali znam da tko god naslijedi Bandića, čeka ga totalni kaos i uopće mu ne zavidim. No, smatram da sam pokazao kako mogu odgovorno delati, kako bi rekao Milan, i to na dobrobit ljudi bez da građanima zavlačim ruku u džep", kaže Rađenović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova kandidatura ovisi o odlukama sa zasjedanja Glavnog odbora SDP-a u subotu, 16. siječnja. Glavni odbor će odlučiti i o nastavku, zaključenju, odnosno pokretanju novog kandidacijskog postupka na unutarstranačkim izborima.

Naime, izbori su zamrznuti zbog Bandićeve kandidature za predsjednika države i njegovog brisanja iz stranke. Do tog trenutka za šefa zagrebačkog SDP-a nadmetali su se Željka Antunović, Davor Bernardić i Ivo Jelušić. Osim toga, u subotu će biti riječi i o čistki Bandiću odanih SDP-ovaca, a navodno bi moglo biti izbačeno dvjesto ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da SDP nakon brisanja Bandića ima dobru perspektivu", smatra Igor Rađenović.

Neslaganja sa zagrebačkim gradonačelnikom za Rađenovića su se intenzivirala nakon što je u svibnju 2008. godine pretučen metalnom šipkom ispred kućnog praga. Dvojica napadača su osuđeni na višegodšnje zatvorske kazne, a nalogodavci još nisu pronađeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-200911130466006 arti-200912310083006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo