Jandroković želi preuzeti Bandićev posao

11.6.2010.
0:16
VOYO logo

''Bivši premijer Ivo Sanader i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić imali su pakt o nenapadanju'', rekao je je Gordan Jandroković, šef povjerenstva gradskog HDZ-a i ministar vanjskih poslova i europskih integracija, koji ne skriva gradonačelničke ambicije.

arti-201006100164006Stanje u Zagrebu ocjenjuje kaotičnim, te ističe kako Skupština i gradonačelnik ne surađuju, kao i da je punjenje proračuna kritično, dug sve veći, a kreditni rejting je pao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Plašim se kolapsa u Holdingu i gradu. To su razlozi zbog kojeg tražimo prijevremene izbore'', objasnio je Jandroković za Večernji list.

Smatra da SDP i Bandić ''ne mogu jedni bez drugih'' jer im takav odnos jamči ostanak na vlasti. Iako se govori o referendumu o povjerenju Bandiću, Jandrokoviću takva opcija nije prihvatljiva jer bi to značilo ''polovično rješenje'' te ''prebacivanje odgovornosti na samo jednog čovjeka''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Spreman sam se prihvatiti tog posla, ali će konačnu odluku donijeti središnje stranačkom tijelo'', najavio je Jandroković svoj lov na Bandićevu fotelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo