KAD ĆE ŠEF SDP-a POKAZATI SVOJU? / Jandroković pokazao plaću i poručio Bernardiću da je 'običan lažljivac': Pogledajte koliko zarađuje

Image
Foto: RTL / Saborska TV

Bernardić je prozvao Jandrokovića da mu je plaća poreznom reformom porasla za 4.000 kuna mjesečno

14.11.2019.
12:43
RTL / Saborska TV
VOYO logo

Iz Jandrokovićevih platnih lista može se zaključiti da predsjednik Sabora danas prima gotovo 800 kuna manje nego prije dvije godine što je u suprotnosti s tvrdnjama vođe oporbe.

Ranije danas prije izglasavanja državnog proračuna za 2020. godinu predsjednik SDP-a Davor Bernardić prozvao je vladajuće da su sebi povećali plaće za 4000 kuna, a
istodobno tvrde da nema novca za učitelje.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković na to je poručio da će javno pokazati svoju plaću i pozvao je Bernardića da i on pokaže svoju kako bi javnost vidjela "tko ima veću plaću".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jandroković je novinarima na uvid dao iznose svojih plaća prije i poslije porezne reforme, a iz njegova Ureda poručili su Bernardiću da  je "običan lažljivac".

Naime, iz Jandrovkovićevih platnih lista, a na uvid je dao jednu iz lipnja 2017. godine te drugu iz listopada 2019. godine, šef Sabora je za prošli mjesec ove godine primio 785 kuna manju plaću nego što je imao imao u lipnju 2017. godine, a sam je ranije u raspravi s Bernardićem rekao da mu je na plaću prijavljeno jedno dijete manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jandrokovićeva plaća iz lipnja 2017. godine iznosila je 23.258 kuna, a u listopadu ove godine 22.473 kune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo