JANDROKOVIĆ KOMENTIRAO ŠUŠKANJA DA HDZ KONTAKTIRA SA ŽIVIM ZIDOM: / 'Most je naš jedini strateški partner'

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
15.9.2016.
11:34
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

"Nema nikakvih službenih kontakata, nego s Mostom. Strateška odluka HDZ-ovih stranačkih tijela je da je naš prvi partner Most", kazao je Jandroković novinarima ispred središnjice HDZ-a, upitan kontaktiraju li s HSS-om i drugim strankama.

"HDZ-ov strateški partner je Most i mi se toga držimo", dodao je i poručio kako je sada prerano govoriti hoće li nova vlada imati značajniju većinu u Saboru od potrebnih 76 zastupnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je kako u pregovorima HDZ-a i Mosta sve ide po planu, da su osobe zadužene za kontakt između te dvije stranke svakodnevno u vezi te da se za ponedjeljak priprema idući sastanak stranačkih vodstava.

Jandroković je opovrgnuo medijske informacije da je iz HDZ-a bilo kontakata sa Živim zidom, kako je to na svom facebook profilu napisao jedan od čelnika Živog zida Ivan Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije točno. Ima različitih informacija u medijima, ali postoje ljudi koji su zaduženi za kontakte i govore u ime HDZ-a i jedan sam od njih. Službenih kontakata i onih neslužbenih nije bilo", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo