'crkvena sekta' / Jambo: 'Domoljubna koalicija i Most su foteljaši, imat ćemo nove izbore za šest mjeseci'

Bivši gradonačelnik Metkovića HSS-ovac Stipe Gabrić Jambo nije birao riječi kada je komentirao suradnju Domoljubne koalicije i Mosta te najavljene reforme Bože Petrova

9.1.2016.
15:42
VOYO logo

Iako su dio Domoljubne koalicije, danas je održana sjednica predsjedništva HSS-a na kojoj je, između ostalih, nalazila i točka dnevnog reda rasprava o održavanju izborne Glavne skupštine HSS-a.

Nezadovoljni rezultatima izbora, stanjem u stranci i loše ispregovaranom koalicijom s HDZ-om, u HSS-u se spremaju na nove unutarstranačke izbore u ožujku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nenad Matić i službeno je najavio svoju kandidatuturu, ali u stranci ima i nezadovoljnih što su uopće dio suradnje HDZ-a i MOST-a. Najglasniji je Stipe Gabrić Jambo kojeg je Božo Petrov skinuo s trona u Metkoviću.

“Ucjenjuje već dva mjeseca cijelu Hrvatsku. Od od tih silnih reformi, od te sekte MOST, jer to je jedna sekta molitvena, koje su ostale reforme? Šest ministarstava i na prvoj krivini oni će iskočiti iz vlaka i vjerojatno ćemo za šest mjeseci imati nove izbore. To su foteljaši - ta kaolicija! I Domoljubna koalicija i MOST", kazao je Stipe Gabrić Jambo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dođite u Metković i pitajte neka vam ljudi kažu tko je Petrov, a tko Grmoja. Petrovu je stric zvonio, drugi stric otvarao Crkvu, strina kitila crkvu, imali plaću i na crkvinom napravili kuću. I crkva sve vodi. Dođite u Metković i pitajte tko je Grmoja. Petrov u dvije i pol godine nije pomakao ni šalicu od kave", ljutito je rekao Jambo.

Za svoj je grad rekao da je jedna pogranična kasaba, a za Most da je molitvena sekta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Metković je jedna pogranična kasaba, nijedan projekt nije donio, raskinuo je ugovor sa svjetskom bankom koji bi u Metkoviću riješio pitanje budućnosti u sljedećih 300 godina, pročiščavaća i glavnih kanalizacijskih kolektora. On je to raskinuo iz samo njemu znanih razloga", rekao je. 

Pogledajte više u videu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo