NEVRIJEME NA ISTOKU SLAVONIJE / Jak vjetar praćen kišom rušio stabla uz ceste, građani dojavljuju o štetama

Image
Foto: Marko Lukunić / PIXSELL

'Jak vjetar s kišom zahvatio je danas između 17.30 i 18.30 sati Vukovarsko-srijemsku županiju, od Iloka prema Vukovaru', objavilo je Ravnateljstvo civilne zaštite

18.7.2021.
21:42
Marko Lukunić / PIXSELL
VOYO logo

Jak vjetar s kišom zahvatio je večeras istok Slavonije. Od Iloka prema Vukovaru srušeno je nekoliko stabala uz prometnice, a 112 zaprimio je desetak dojava o nevremenu, javlja N1. Ravnateljstvo civilne zaštite oglasilo se tim povodom na Facebooku.

"Jak vjetar s kišom zahvatio je danas između 17.30 i 18.30 sati Vukovarsko-srijemsku županiju, od Iloka prema Vukovaru. Srušeno je nekoliko stabala uz prometnice. Županijski centar 112 Vukovar zaprimio je 10-ak dojava građana o nevremenu, za sada nema informacija o većim štetama", objavili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdano narančasto upozorenje za Slavoniju

Državni hidrometeorološki zavod Hrvatske (DHMZ) jučer je objavio crveno upozorenje za Osječko-baranjsku županiju zbog obilne kiše, ali je danas promijenio upozorenje u narančasto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DHMZ narančasto upozorenje klasificira kao "opasno vrijeme". Na društvenim mrežama korisnici objavljuju fotografije i nevremena u Osijeku i okolici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo