veliki projekt / Jadrolinija obnavlja flotu s ciljem povećanja kapaciteta i kvalitete prijevoza

Image
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL

Predsjednik Interferry konferencije je podsjetio kako je Jadrolinija u svijetu u top pet prema ukupnom prijevozu putnika

10.10.2017.
8:46
Miranda Čikotić/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Uprave Jadrolinije najavio je kako će kompanija u sljedeće četiri godine obnoviti jedan dio flote te najstarije brodove zamijeniti modernim i brzim brodovima koji će povećati kapacitet i kvalitetu prijevoza, piše Poslovni.hr.

Ova vijest objavljena je na 42. Interferry konferenciji, najpoznatijoj  konferenciji svjetske trajektne industrije, koja se održava u podstrani kod Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Interferry konferencije, bivši predsjednik Uprave Jadrolinije, Alan Klanac istaknuo je kako je Interferry najvažnija pomorska organizacija za putničko brodarstvo, a neke od tema konferencije su sigurnost, utjecaj na okoliš, tehnologije, ali i komercijalne aktivnosti, približavanje putnicima te digitalizacija.

Klanac je podsjetio kako je Jadrolinija u svijetu u top pet prema ukupnom prijevozu putnika, poručujući kako je to naslijeđe koje trebamo čuvati i braniti za dalje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brojke ove godine rastu skoro deset posto i mislim da će tako biti i dalje. Vrlo skoro će se dogoditi još neke promjene. Očekujem obnovu flote i povećanje kapaciteta i brzine plovidbe, pogotovo ako cijene goriva ostanu na ovim razinama", dodao je Klanac, piše Poslovni.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo