TREĆA SURADNJA S JAMESOM BROOKSOM / Jack Nicholson opet lovi Oscara

Image

Glumački velikan ponovno snima s redateljem koji mu je dosad donio dva "zlatna kipića".

4.6.2009.
18:39
VOYO logo

Holivudska ikona Jack Nicholson ponovno će surađivati s Jamesom L.  Brooksom, redateljem koji mu je u karijeri osigurao dvije Akademijine nagrade. 

Brooks priprema u ovom trenutku neimenovanu romantičnu komediju smještenu u svijet softballa, a Jack će utjeloviti oca glavne junakinje koju glumi još jedna oskarovka, Reese Witherspoon. Njen lik središte je ljubavnog trokuta i za njenu naklonost borit će se frajerčina Owen Wilson i papak Paul Rudd. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jack je prihvatio ulogu nakon što je od nje odustao Bill Murray te će na taj način prekinuti dvogodišnje izbivanje iz svijeta sedme umjetnosti. Glavni razlog povratka ispred kamere je, kaže Nicholson, veliko prijateljstvo s Brooksom.

Njihova prva suradnja, "Vrijeme nježnosti" iz 1983. godine, Jacku je priskrbila Oscara za sporednu ulogu, a Brooksu za najbolji film, scenarij i režiju. Četrnaest godina kasnije zajedno su snimili komediju "Bolje ne može" koja je Nicholsonu donijela "zlatni kipić" u kategoriji glavnog glumca, a njegovoj partnerici Helen Hunt u kategoriji glavne glumice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo