Ramljak nakon primopredaje / 'Ja sam prihvatio žrtvu, znate koliko je Ivica Todorić bio svemoguć'

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

'Ako je moja žrtva potrebna da bi se ovo do kraja izvelo, a smatram da je, ja sam tu žrtvu prihvatio. Želim da ovo uspije', poručio je Ante Ramljak

28.2.2018.
15:18
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Bivši povjerenik za Agrokor Ante Ramljak obratio se javnosti nakon što je na njegovo mjesto postavljen Fabris Peruško.

"Danas smo obavili primopredaju i prošli smo kroz svu dokumentaciju. Osjećam se olakšano od svega. Kad sam došao tu prije 11 mjeseci sam zatekao 6 kuna na računu. Na današnji dan je novac na računu milijarda i šesto milijuna. Želim im svu sreću i vjerujem da će to privesti kraju. Tko je odgovoran za moju ostavku? To morate pitati nekog drugog, ne bih o tome", rekao je Ramljak, javlja Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju u Agrokoru smatra velikom transformacijom.

"Situacija oko Agrokora je jedna velika transformacija i promjena u društvu. Ako je moja žrtva potrebna da bi se ovo do kraja izvelo, a smatram da je, ja sam tu žrtvu prihvatio. Želim da ovo uspije. Očekivao sam puno toga. Ja nisam imao nikakvih iluzija da će ovo proć jednostavno. Znate koliko je Ivica Todorić bio svemoguć. Znali smo koliko će biti problema. Svi znaju gdje je moja adresa, ne odlazim nigdje i ostajem tu", poručio je Ante Ramljak, piše Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike