'Ja sam igračka za ruganje HDZ-u'

14.2.2012.
7:43
VOYO logo

"Ja sam samo igračka preko koje se SDP i HNS izruguju s HDZ-om", kazao je Željko Kerum.

Splitski gradonačelnik sumnja da će se pronaći trinaesti potpis koji je potreban za sazivanje izvanredne sjednice Gradskog vijeća na kojoj bi se otvorila raspravu o referendumu za njegovu smjenu. Za takvu odluku potrebna je potpora 13 od 25 vijećnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahtjev za izvanrednu sjednicu splitskog Gradskog vijeća i raspisivanje referenduma za Kerumovu smjenu potpisalo je pet vijećnika SDP-a, dva vijećnika HNS-a, tri vijećnika HDZ-a te neovisni vijećnik Igor Boraska i HSP-ov vijećnik Luka Roguljić, izvijestili su novinare vijećnici Ivo Baldasar (SDP) i Goran Kovačević (HNS).

Kosor: Situacija je složena

Kerum kaže da o postupku HDZ-ovih splitskih vijećnika nije razgovarao s predsjednicom te stranke Jadrankom Kosor, javlja HTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosor u ponedjeljak nije odgovorila na novinarski upit podupire li njezina stranka smjenu Željka Keruma s mjesta splitskog gradonačelnika, rekavši tek kako je riječ o složenoj situaciji zbog koalicije HDZ-a i Kerumova HGS-a u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Podsjetimo, Splićani su se pobunili jer gradonačelnik ne radi svoj posao, što se najbolje vidjelo proteklih dana kada je centar grada danima ostao zatrpan snijegom. specijal-201012070191004-Vrijeme

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo