IZVANREDNA KONFERENCIJA ZA NOVINARE / Branitelji sutra idu na Pantovčak

25.2.2015.
12:13
VOYO logo

"129. dan smo u šatoru, a pomaka još uvijek nema. Premijer nam još uvijek nije odgovorio", kazao je Đuro Glogoški na početku konferencije za novinare.

Najavio je da branitelji iz Savske sutra idu na Pantovčak, javlja N1 Televizija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glogoški je najavio i održavanje "skupa zajedništva" u Zagrebu, koji bi se trebao održati u travnju s ciljem okupljanja "svih obespravljenih građana".

Osvrnuo se i na jučerašnje izjave ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, koji je kazao da bi Klemm i Glogoški trebali priznati da su organizirali prosvjed te da riskiraju kaznu i do 20.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ministar Ostojić ima saznanja da iza prosvjeda stoje Glogoški i Klemm, neka postupi po zakonu", rekao je jedan od organizatora prosvjeda.

Glogoški je ponovio da će se šatoraši povući iz Savske tek kada se ispune njihovi zahtjevi, odnosno kada bude smijenjen ministar Predrag Matić i njegovi najbliži suradnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Erceg je hrvatski branitelj i naš prijatelj'

"Gospodin Erceg je hrvatski branitelj i naš prijatelj", komentirao je Glogoški dolazak branitelja Zorana Ercega, inače žestokog kritičara prosvjeda u Savskoj, na konferenciju za medije.

Uoči presice kod njih se, nenajavljen, pojavio i Erceg. Nitko se od pobunjenih šatoraša nije pobunio protiv njegova dolaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo