IZNENADA PREMINUO SLAVNI HEROJ, PRIPADNIK TIGROVA: / 'U rat je otišao bez kalkulacija, samozatajna legenda'

Image
Foto: Screenshot: YouTube

Iznenada je preminuo Željko Tošić Pajo, pripadnik slavnih Tigrova.

13.9.2017.
13:39
Screenshot: YouTube
VOYO logo

Predsjednik Udruge veterana Tigrova Ilija Vučemilović Šimunović u suzama je ispričao poneku riječ o dugogodišnjem prijatelju i suborcu koji je preminuo u dobi od 52 godine, u dvorištu svoje kuće u Oklaju.

'Dok je cijepao drva srušio se. Bio je zdrav čovjek, istina dva puta ranjavan, ali pun snage, volje i energije za životom. Njegov stari otac pronašao ga je u dvorištu mrtvog. Strašna tragedija. Još prošle subote bio je s prijateljima na hodočašću u Udbini. Iza sebe je ostavio još i suprugu i dvoje djece', rekao je Vučemilović za 24sata te dodao kako je Pajo uvijek bio primjer svima, i u ratu i u miru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bio je uzor svima. Nikad nije ništa tražio, ni molio. Pokrenuo je svoj OPG, radio je, mučio se. Istinski domoljub koji se poslije rata vratio u svoj kraj i svojim rukama obnavljao razrušeno i spaljeno. A u rat je otišao bez kalkulacija odmah na samom početku. On je 5. studenoga 1990. došao u Rakitje. Jedna samozatajna legenda, istinski domoljub', dodao je Vučemilović.

I ostali pripadnici Tigrova opisali su ga kao izvanrednu osobu punu pozitivne energije, a njegova smrt sve ih je strašno pogodila. Ispraćaj će biti u četvrtak, 14. rujna, u 16 sati u Lukaru kod Drniša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike