IZNENAĐENJE IZ ZADRA: / Milanović i Komadina u utrci za šefa SDP-a ipak dobili konkurenta

Image
Foto: PIXSELL, Goran Kovacic

Dušan Polovina Lungo iz Zadra novi je protukandidat Komadini i Milanoviću u utrci za predsjednika SDP-a. Polovina se kandidirao i za člana Predsjedništva i Glavnog odbora.

31.1.2016.
10:48
PIXSELL, Goran Kovacic
VOYO logo

Zlatko Komadina i Zoran Milanović ipak neće biti jedini kandidati za predsjedničku utrku u SDP-u. Nakon što je od kandidature odustala Požežanka Zrinka Starešinić, svoju kandidaturu objavio je Zadranin Dušan Polovina Lungo (56). Piše to Ezadar navodeći kako su im prijavu za kandidaturu potvrdili u najvećoj opozicijskoj stranci.

Polovina se osim za predsjednika kandidirao i za člana Predsjedništva te za člana Glavnog odbora. Za potpunu valjanost kandidature ona se mora potkrijepiti potpisima određenog broja članova stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka stranka prikuplja potpise

Polovina je Tajništvo stranke upozorio kako se do podataka o članstvu ne može tek tako doći, obični članovi nemaju mogućnost uvida u registar članova. Napomenuo je kako je njegova izborna baza Zadar, a da bi se došlo do 1000 potpisa, koliko je propisano za predsjedničku kandidaturu potreban, je i obilazak terena. Zbog toga je zatražio na uvid registar članova da bi se moglo ići na prikupljanje potpisa, a kao drugo rješenje predložio je da sama središnjica prikupi te potpise.

Polovina se godinama bavio građevinarstvom, a poznat je i po tome što se kao mali dioničar angažirao oko rješavanja stečaja brodogradilišta Nauta Lamjana, piše Ezadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidaturom namjerava demokratizirati izborni proces i odnose u SDP-u, a osnovni mu je program nastavak obračuna sa gospodarskim i pravosudnim kriminalom.

Image
KOMADINA PREDSTAVIO PROGRAM: /

Želim biti predsjednik koji čuje i sluša članove stranke

Image
KOMADINA PREDSTAVIO PROGRAM: /

Želim biti predsjednik koji čuje i sluša članove stranke

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo