IZNENAĐENI SITUACIJOM: / "Crnoja je najmanji problem, što će biti kad dođu veće stvari?"

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek

Ova afera se mogla riješiti vrlo lako bez višesatnih rasprava.

28.1.2016.
9:57
PIXSELL, Patrik Macek
VOYO logo

O utjecaju afere Crnoja na rejting Vlade govorili su u emisiji "U mreži prvog" komunikacijski stručnjak Mario Petrović i kolumnist Večernjeg lista Dražen Ćurić.

"Mijo Crnoja je najmanji problem u ovom slučaju. Veći problem predstavlja nekompaktnost Vlade, a to onda vodi do neefikasnosti", istaknuo je Dražen Ćurić. "Ova afera se mogla riješiti vrlo lako bez višesatnih rasprava nakon kojih nema odluke. Ako im ova jednostavna pitanja već sad zadaju probleme što će onda biti sa onim složenijeg karaktera" nastavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRVA SJEDNICA VLADE: /

Ministri će tražiti još zaposlenika, Orešković vidi ogroman potencijal

Image
PRVA SJEDNICA VLADE: /

Ministri će tražiti još zaposlenika, Orešković vidi ogroman potencijal

Glavni trojac "iznenađen"

"Ako je samo dio optužbi koje se stavljaju na teret Crnoji točan on sam je trebao ponuditi ostavku kako bi prestao nanositi štetu Vladi" ističe Ćurić i dodaje da je šteta što će prva sjednica Vlade, na kojoj Crnoja neće sudjelovati, ostati u sjeni ove afere. "Očito je da je glavni trojac u Vladi zapravo iznenađen pozicijama na kojima su se našli i da se još ne snalaze", ocijenio je na HR-u.

Kada je u pitanju premijer Tihomir Orešković, Ćurić ističe da je očito kako je dobro primljen u javnosti, a Božo Petrov i Tomislav Karamarko trebaju mu olakšati posao, a ne otežavati. To su u ovom slučaju mogli napraviti jednostavnom smjenom Crnoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GLAVAŠEVIĆ: /

Crnoji je kredit odobrio bivši pomoćnik ministra kojem se danas sudi

Pravi problemi će tek uslijediti

Komunikacijski stručnjak Mario Petrović rekao je da za sada ne treba biti previše kritičan kada su u pitanju komunikacijske sposobnosti nove Vlade. On je očekivao nesnalaženje zbog tri strane koje sudjeluju u novoj Vladi.

U slučaju Crnoja šteta je već nepovratno napravljena, a pravi problemi će tek uslijediti ako se brzo ne trgnu. Odluke u slučaju poput ovoga se moraju donositi rezolutno naglasio je Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo