više ne ovise o sebi / Andresson razočaran ishodom: 'Čestitam Norveškoj, sad možemo samo čekati i nadati se pobjedi Francuske'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U posljednjih desetak minuta presudila je čvrsta norveška obrana, koja je Šveđane tjerala na duge napade i nerezonske šuteve, a vratar Bergerund skidao je sve što bi prošlo na krila ili na liniju šest metara.

24.1.2018.
19:39
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Napetu i neizvjesnu utakmicu odigrali su skandinavski susjedi Šveđani i Norvežani u ranijem terminu u zagrebačkoj Areni, a pobjedu je na kraju odnijela Norveška rezultatom 28: i tako omogućila Hrvatskoj da prođe dalje u slučaju remija s Francuskom

U posljednjih desetak minuta presudila je čvrsta norveška obrana, koja je Šveđane tjerala na duge napade i nerezonske šuteve, a vratar Bergerund skidao je sve što bi prošlo na krila ili na liniju šest metara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam Švedskoj, bila je ovo dobra utakmica, no moram pohvaliti svoju obranu koja je bila fantastična, posebno u završnici. Za nas je ovo pirova pobjeda, ali drago mi je da smo na ovaj način završili turnir", rekao je norveški izbornik Christian Berge.

Šveđanima je pak, polufinale još uvijek u igri ukoliko Francuska pobijedi Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo teška utakmica. Susjedi smo i znamo sve jedni o drugima, znali smo da će utakmica biti gusta. Na kraju je presudila naša koncentriranost u završnici. Sada nam ne preostaje ništa drugo nego čekati i nadati se pobjedi Francuske", kazao je švedski izbornik Kristjan Andresson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo