AZILANT U ZAGREBU BACIO KAMEN I PRIJETIO: / "Sve ću da vas pobijem!"

Image
Foto: PIXSELL, Grgur Zucko

Petstotinjak izbjeglica koje su smješten u hotel Porin u Zagrebu prosvjeduju jer ne žele ostati u Hrvatskoj već žele nastaviti putovanje prema zapadnim zemljama, javlja Nova TV.

17.9.2015.
13:00
PIXSELL, Grgur Zucko
VOYO logo

Pred hotelom Porin u Dugavama okupila se veća grupa novinara koji su mirno iščekivali dolazak autobusa iz Tovarnika, nakon čega je u 13.10 iz hotela istrčao azilant s Kosova gol do pasa vičući: "Sve ću da vas pobijem!" i bacio kamen prema novinarima.

Kamen je pogodio snimatelje Mreže TV i HTV-a. Fotoreporteri su azilanta svladali sve dok kroz koju minutu nisu stigli interventni policajci i doveli azilanta u hotel, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

Interventna policija stigla kod hotela Porin

Image

Interventna policija stigla kod hotela Porin

Podigli šator i prosvjeduju

U hotelu naime, više nema muškaraca jer su tijekom jučerašnjeg dana odvezeni u skloništa u Ježevo i Kutinu. Većina se toj odluci nije protivila osim 10-ak azilanata koji su ostali ispred hotela Porin gdje su podigli šator u mirnom prosvjed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred hotela Porin stigla je i interventna policija koja je razvukla trake i spremna je na intervenciju.

Izbjeglice bacaju WC papire i viču "Freedom, freedom" (Sloboda, sloboda). Žele što prije napustiti Hrvatsku i otići prema zapadnim zemljama, javlja Nova TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova TV/Večernji list/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo