OLUJA U METROPOLI / Jeste li vidjeli što nam je došlo iz Slovenije?! Gadno nevrijeme rušilo grane po Zagrebu, odmah nastao prometni kaos

U Zagrebu je od jutra krenulo nevrijeme, a na portalu Rain alarm vidi se kako iz Slovenije u Hrvatsku stiže još gadnije vrijeme

12.7.2023.
7:27
VOYO logo

U Hrvatskoj će danas biti većinom sunčano te vruće i vrlo vruće, ali ne i posve stabilno, javlja DHMZ.

Ujutro će lokalno izraženih pljuskova praćenih grmljavinom biti ponajprije u Istri, Gorskom kotaru i na sjeverozapadu zemlje, a prema večeri te u noći na četvrtak vjerojatni su i na sjeveru. Vjetar mjestimice umjeren jugozapadni, uglavnom u višim predjelima i jak, a na Jadranu jugo. Najviša dnevna temperatura od 32 do 37 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagrebu je od jutra krenulo nevrijeme, a na portalu Rain alarm vidi se kako iz Slovenije u Hrvatsku stiže još gadnije vrijeme.

Image

24sata piše da se u Zagrebu u srijedu ujutro srušila jedna grana na tramvajsku prometnu žicu, a prometni kolaps nastao je na Slavonskoj i Maksimirskoj cesti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vozilo je na terenu, imamo više intervencija u tom području oko Slavonske", rekli su iz Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo