FOTO: / Iz Pule krenuli gondolom u Veneciju

Unatoc jakom vjetru koji je vec s prvim bojama zore naznacio da uvjeti za plovidbu bas i nisu najpovoljniji, hrabri talijanski trojac otisnuo se danas ujutro s Rijeckog gata u gondoli put Venecije.

15.5.2014.
6:49
VOYO logo

Venecijansku gondolu staru 56 godina na kamionu su u Pulu doveli i u more spustili 74-godisnji Giancarlo Falcier i 77-godisnji Alessandro Angiolin te snimatelj Nicola Salvemini, pise Glas Istre.

Rijec je o lijecnicima bolnice u Padovi koji su se na ovaj simbolicni nacin pridruzili tamosnjem projektu pod pokroviteljstvom Grada Padove, a za pomoc tamosnjoj bolnici pod nazivom "Grad nade - Citta' della speranza".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plan im je iz Pule bio obici Novigrad i Umag pa Puntu Savudrija odakle bi presjekli Jadransko more prema talijanskoj obali i mjestu Grado. Trojac bi gondolom kroz Canal Grande trebao doveslati u Veneciju, a za taj put planiraju da ce im trebati dva dana. Iako ih je na dolasku na rivi docekao gradonacelnik Boris Miletic, na jucerasnjem ispracaju mahnuo im je tek fotoreporter Glasa Istre cije slike mozete pogledati u fotogaleriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo